Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Białe dzrwi zewnętrzne

Pani Koala

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Oczywiście, że mogę ;)

Swego czasu rezydował u nas samootwierający drzwi rottweiler po których mam pamiątkę w postaci szarych śladów pazurów dookoła klamki...

A od kiedy poszerzyliśmy nasze drzewo genealogiczne o gałąź na którą wszyscy wołają "Bartek" nasze drzwi non stop noszą ślady buciorków... (Dobrze było dopóki latorośl jeździła w wózku- teraz nie nadążam biegac ze szmatą... :evil: )

• 1 year później...

u nas białe wewnątrz na zewątrz grafit - żeby pasowało do dachówki. Jak się użytkuję to się wypowiem pewnie za jakiś czas - wprowadzamy się, tfu tfu tfu, w ten długi weekend :D

wewnątrz będziemy mieli również białe drzwi więc zależało nam żeby nie były ciemne od środka

u nas białe wewnątrz na zewątrz grafit - żeby pasowało do dachówki. Jak się użytkuję to się wypowiem pewnie za jakiś czas - wprowadzamy się, tfu tfu tfu, w ten długi weekend :D

wewnątrz będziemy mieli również białe drzwi więc zależało nam żeby nie były ciemne od środka

Czy to znaczy, że zewnętrzne drzwi masz dwukolorowe? :roll:

Jeśli tak, to proszę powiedz, gdzie takie się kupuje?

Coś takiego chodzi mi po głowie, ale nie wiem czy da się to zrealizować :oops:

Tak, dokładnie jak piszesz. Z zewnątrz są grafitowe a od wewnętrznej strony białe. NIe stety nie pomoge w kwestii u kogo - gdzie można takie zamówic ponieważ facet który nam to robił kompleksowo zajmował się drzwiami i oknami w naszym domu. Składaliśmy zamówienie i właściwie na tym kończyła się nasza rola. Natomiast wiem że napewno pol-skone za dopłatą maluje drzwi na kolory z brawnika ral.

pozdrawiam