Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Białe dzrwi zewnętrzne

Pani Koala

Recommended Posts

Spróbuję popytać. Drzwi wewnętrzne mamy już zamówione (kolor - orzech). Zewnętrzne to na razie prowizorka, żeby majstry nie odrapały narzędziami. Stolarkę okienną i drzwi garażowe mam w kolorze złotego dębu, więc na zewnątrz drzwi wejściowe powinne być w złotym dębie, a wewnętrzna część tych drzwi podobałaby mi się w orzechu - jak pozostałe. Moja większa połowa próbuje mi to wybić z głowy :cry:

Ale poszukam i zobaczę o ile to podroży koszt :roll:

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak, dokładnie jak piszesz. Z zewnątrz są grafitowe a od wewnętrznej strony białe. NIe stety nie pomoge w kwestii u kogo - gdzie można takie zamówic ponieważ facet który nam to robił kompleksowo zajmował się drzwiami i oknami w naszym domu. Składaliśmy zamówienie i właściwie na tym kończyła się nasza rola. Natomiast wiem że napewno pol-skone za dopłatą maluje drzwi na kolory z brawnika ral.

pozdrawiam

maya, czy możesz powiedzieć ile zapłaciłas za swoje drzwi?

ja zamówiłam prawie identyczne, tylko bez górnego doświetlenia. koszt ok. 4tys (bez klamki, zamków). czy to normalna cena jak za drewniane wejściowe drzwi?

My także szukamy białych drzwi - ciepłych, ładnych najchętniej z pięknym kryształowym przeszkleniem i powiem Wam nie jest łatwo :roll:

W wolnej chwili wkleję to co udało mi się znaleźć - u nas dodatkowym problemem jest szerokość -120cm :roll:

Cześć proszę o kontekt mailem [email protected] w sprawie tych drzwi :lol:

My także szukamy białych drzwi - ciepłych, ładnych najchętniej z pięknym kryształowym przeszkleniem i powiem Wam nie jest łatwo :roll:

W wolnej chwili wkleję to co udało mi się znaleźć - u nas dodatkowym problemem jest szerokość -120cm :roll:

Cześć proszę o kontekt mailem [email protected] w sprawie tych drzwi

:lol:

ja też poproszę [email protected]

• 4 months później...

Witam.

w swoim domu w Mławie zainstalowałem drzwi Delta Premium

DRZWI ZEWNĘTRZNE

i jestem z nich bardzo zadowolony. Drzwi maja świetne parametry izolacji termicznej, mozliwość zastosowania dodatkowej uszczelki. najciekawsze jest to, że nie maja paneli, na zewnątrz sa blachy stalowe z folia PCV. Nie ma problemu z przemarzaniem gdyż, wzmocnienia w środku nie są połączone z rama zewnętrzną. Duża grubość drzwi 57 mm jest ogromną zaletą...no i oczywiście cena..... za drzwi tłoczone zapłaciłem w sumie 1950 zł

Piotr

Witam.

w swoim domu w Mławie zainstalowałem drzwi Delta Premium

DRZWI ZEWNĘTRZNE

i jestem z nich bardzo zadowolony. Drzwi maja świetne parametry izolacji termicznej, mozliwość zastosowania dodatkowej uszczelki. najciekawsze jest to, że nie maja paneli, na zewnątrz sa blachy stalowe z folia PCV. Nie ma problemu z przemarzaniem gdyż, wzmocnienia w środku nie są połączone z rama zewnętrzną. Duża grubość drzwi 57 mm jest ogromną zaletą...no i oczywiście cena..... za drzwi tłoczone zapłaciłem w sumie 1950 zł

Piotr

W sumie napisał pan 2 posty, reszta usunięta. W jednym pan zachwala super drzwi a w drugim pisze pan, ze pracuje w firmie sprzedającej drzwi. Nie dosyć, ze nie ładnie to jeszcze niezgodnie z regulaminem :-?

najważniejsze żeby być wiernym sobie :) ja mocno się waham między rozwiązaniami praktycznymi a takimi, które sobie wymarzyłam... (np. jasna kanapa i ciemna podłoga - cudo!)... i sama nie wiem czy lepiej mieć dom wygdny i praktyczny ... ale dość pospolity i nudny... czy jednak poszaleć i nie przejmować za bardzo funkcjonalnością.. podobno do wszystkiego można się przyzwyczaić.