cieszynianka 22.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Spróbuję popytać. Drzwi wewnętrzne mamy już zamówione (kolor - orzech). Zewnętrzne to na razie prowizorka, żeby majstry nie odrapały narzędziami. Stolarkę okienną i drzwi garażowe mam w kolorze złotego dębu, więc na zewnątrz drzwi wejściowe powinne być w złotym dębie, a wewnętrzna część tych drzwi podobałaby mi się w orzechu - jak pozostałe. Moja większa połowa próbuje mi to wybić z głowy Ale poszukam i zobaczę o ile to podroży koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulakl 22.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam Osobiście nie polecam białych drzwi zwłaszcza jak ktoś pali to odradzam... Miałem takie:http://lidoors.republika.pl/drzwi/zewn/drzwi29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 22.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam To białe ściany i firanki tez odradzasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 23.05.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 ja też byłam przeciwna białym drzwiom ale niestety inne nie będą nam pasowały, trzeba będzie tylko częściej je czyścić, ale to jest do przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 23.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Mój mąż przekonuje mnie że chyba lepiej jak stolarka okienna i drzwiowa będzie w kolorze bązowym.Zresztą chyba białych już robi się coraz mniej.A może to tylko taka moda na te brązy?Ciekawe co będzie za kilka lat, ale to trudno przewidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 23.05.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 my będziemy mieli białe okna więc niestety reszta też musi być biała, do tego rynny i podbitka też białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 23.05.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Mi też bardzo podobaja się białe okna i drzwi i bramy garażowe, ale boję się że po kilku latach zżółkną.A brązowe nawet jeśli zmienia kolor to nie będzie to tak bardzo widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 23.05.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 witam ,ja mam biale drzwi drewniane biale okna i biala brame garazowa i niewyobrazm, sobie zebym miala to wszystko w innym kolorze ,wogole nie gustuje w brazach , ewentualnie zastanawiala bym sie nad grafitami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 23.05.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ja równiez mam białe drzwi zewnętrzne - zdjęcia w moim dzienniku, strona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 23.05.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tak, dokładnie jak piszesz. Z zewnątrz są grafitowe a od wewnętrznej strony białe. NIe stety nie pomoge w kwestii u kogo - gdzie można takie zamówic ponieważ facet który nam to robił kompleksowo zajmował się drzwiami i oknami w naszym domu. Składaliśmy zamówienie i właściwie na tym kończyła się nasza rola. Natomiast wiem że napewno pol-skone za dopłatą maluje drzwi na kolory z brawnika ral. pozdrawiam maya, czy możesz powiedzieć ile zapłaciłas za swoje drzwi? ja zamówiłam prawie identyczne, tylko bez górnego doświetlenia. koszt ok. 4tys (bez klamki, zamków). czy to normalna cena jak za drewniane wejściowe drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 My także szukamy białych drzwi - ciepłych, ładnych najchętniej z pięknym kryształowym przeszkleniem i powiem Wam nie jest łatwo W wolnej chwili wkleję to co udało mi się znaleźć - u nas dodatkowym problemem jest szerokość -120cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulakl 23.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 My także szukamy białych drzwi - ciepłych, ładnych najchętniej z pięknym kryształowym przeszkleniem i powiem Wam nie jest łatwo W wolnej chwili wkleję to co udało mi się znaleźć - u nas dodatkowym problemem jest szerokość -120cm Cześć proszę o kontekt mailem [email protected] w sprawie tych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 24.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 My także szukamy białych drzwi - ciepłych, ładnych najchętniej z pięknym kryształowym przeszkleniem i powiem Wam nie jest łatwo W wolnej chwili wkleję to co udało mi się znaleźć - u nas dodatkowym problemem jest szerokość -120cm Cześć proszę o kontekt mailem [email protected] w sprawie tych drzwi ja też poproszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.05.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Odezwę się na pewno - widziałam Twoje realizacje na stronie - piękne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Może jeszcze jakieś zdjęcia białych drzwi? Ja też będę miała białe okna i dlatego drzwi również chcę białe, a co mi się jakieś drzwi spodobają, to w wersji białej to już zupełnie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrwoj 27.09.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam.w swoim domu w Mławie zainstalowałem drzwi Delta PremiumDRZWI ZEWNĘTRZNEi jestem z nich bardzo zadowolony. Drzwi maja świetne parametry izolacji termicznej, mozliwość zastosowania dodatkowej uszczelki. najciekawsze jest to, że nie maja paneli, na zewnątrz sa blachy stalowe z folia PCV. Nie ma problemu z przemarzaniem gdyż, wzmocnienia w środku nie są połączone z rama zewnętrzną. Duża grubość drzwi 57 mm jest ogromną zaletą...no i oczywiście cena..... za drzwi tłoczone zapłaciłem w sumie 1950 złPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam. w swoim domu w Mławie zainstalowałem drzwi Delta Premium DRZWI ZEWNĘTRZNE i jestem z nich bardzo zadowolony. Drzwi maja świetne parametry izolacji termicznej, mozliwość zastosowania dodatkowej uszczelki. najciekawsze jest to, że nie maja paneli, na zewnątrz sa blachy stalowe z folia PCV. Nie ma problemu z przemarzaniem gdyż, wzmocnienia w środku nie są połączone z rama zewnętrzną. Duża grubość drzwi 57 mm jest ogromną zaletą...no i oczywiście cena..... za drzwi tłoczone zapłaciłem w sumie 1950 zł Piotr W sumie napisał pan 2 posty, reszta usunięta. W jednym pan zachwala super drzwi a w drugim pisze pan, ze pracuje w firmie sprzedającej drzwi. Nie dosyć, ze nie ładnie to jeszcze niezgodnie z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 27.09.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 białe dzrwi są bardzo ladne, ale proponuje tez wziac pod uwagę otoczenie - jesli w oklicy jest droga piasczysta albo jakas budowa sie szykuje ... nie polecam. Przy ciemnych drzwiach trzeba biegac ze szmatą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Właśnie czekam na montaż białych drzwi. Bramy mamy od lutego i niestety Patisiak muszę przyznać Ci rację. Brudzą się strasznie ale tak mi się biała stolarka podoba, ze nawet wizja zasuwania ze szmatą mnie nie zniechęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 27.09.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 najważniejsze żeby być wiernym sobie ja mocno się waham między rozwiązaniami praktycznymi a takimi, które sobie wymarzyłam... (np. jasna kanapa i ciemna podłoga - cudo!)... i sama nie wiem czy lepiej mieć dom wygdny i praktyczny ... ale dość pospolity i nudny... czy jednak poszaleć i nie przejmować za bardzo funkcjonalnością.. podobno do wszystkiego można się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts