Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Białe dzrwi zewnętrzne

Pani Koala

Recommended Posts

białe dzrwi są bardzo ladne, ale proponuje tez wziac pod uwagę otoczenie - jesli w oklicy jest droga piasczysta albo jakas budowa sie szykuje ... nie polecam. Przy ciemnych drzwiach trzeba biegac ze szmatą....

Kurczę masz rację i to baaaaardzo niedobrze że ją masz! :cry: :cry: :cry:

No ale co ja zrobię jak mi tylko białe okna i białe drzwi wewnętrzne pasują? :roll: Trudno...

Ale jasnej kanapy i ciemnej podłogi (mimo że mi się też tak podoba) nie będzie - to chociaż tu zaoszczędzę nerwów i energii sprzątającej, coby jej było więcej na pucowanie drzwi 8)

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

w swoim domu w Mławie zainstalowałem drzwi Delta Premium

DRZWI ZEWNĘTRZNE

i jestem z nich bardzo zadowolony. Drzwi maja świetne parametry izolacji termicznej, mozliwość zastosowania dodatkowej uszczelki. najciekawsze jest to, że nie maja paneli, na zewnątrz sa blachy stalowe z folia PCV. Nie ma problemu z przemarzaniem gdyż, wzmocnienia w środku nie są połączone z rama zewnętrzną. Duża grubość drzwi 57 mm jest ogromną zaletą...no i oczywiście cena..... za drzwi tłoczone zapłaciłem w sumie 1950 zł

Piotr

W sumie napisał pan 2 posty, reszta usunięta. W jednym pan zachwala super drzwi a w drugim pisze pan, ze pracuje w firmie sprzedającej drzwi. Nie dosyć, ze nie ładnie to jeszcze niezgodnie z regulaminem :-?

Niesamowite że ludzie nadal to robią. Nie zdają sobie sprawy że w ten sposób nie tylko nikogo nie zachęcą, ale wręcz spowodują skreślenie takiej firmy z listy ewentualnych wykonawców??? :o

białe dzrwi są bardzo ladne, ale proponuje tez wziac pod uwagę otoczenie - jesli w oklicy jest droga piasczysta albo jakas budowa sie szykuje ... nie polecam. Przy ciemnych drzwiach trzeba biegac ze szmatą....

No ale co ja zrobię jak mi tylko białe okna i białe drzwi wewnętrzne pasują? :roll: Trudno...

Ale jasnej kanapy i ciemnej podłogi (mimo że mi się też tak podoba) nie będzie - to chociaż tu zaoszczędzę nerwów i energii sprzątającej, coby jej było więcej na pucowanie drzwi 8)

jednym słowem - każdy sobie swoje odpucuje :)

a tak czytam i czytam te wątki.. no i ja też muszę mieć białe okna ale nigdy nie myslałam o bialych drzwiach wew. Wydaje mi się, że można je sobie dopasować do czego innego... schody, klepka, meble... sama już nie wiem.

A u nas już zamontowana brama garażowa biała deszcze już padały ale brama jest czysta ponieważ mamy 90cm wysunięty dach. Teraz czekamy na zamontowanie drzwi zewnętrznych białych oczywiście i myślę , że też będzie ok ponieważ drzwi są w głębi ok 1m plus wysunięty dach więc myślę, że będzie super już nie możemy się doczekać.

jednym słowem - każdy sobie swoje odpucuje :)

a tak czytam i czytam te wątki.. no i ja też muszę mieć białe okna ale nigdy nie myslałam o bialych drzwiach wew. Wydaje mi się, że można je sobie dopasować do czego innego... schody, klepka, meble... sama już nie wiem.

Nie no, pewnie że można. Mi się po prostu podobają białe drzwi wewnętrzne i do tego białe szerokie listwy przypodłogowe 8) A zewnętrzne białe to bardziej są zdeterminowane w zasadzie tym, że inna brama garażowa niż biała mi się nie podoba...

A co do dobierania drzwi do mebli np. to trzeba uważać na pułapkę jaką jest np. chęć posiadania innego koloru mebli w różnych pokojach... :-?

• 1 year później...

Witam,

czy ktoś z Was zdecydował się na białe drzwi zewnętrzne?

Wymarzyłam sobie dach w kolorze antracytowym/ ciemno grafitowym, białe, duże okna ze szprosami, no i do tego zestawu będą pasować tylko białe drzwi wejściowe.

Szukam inspiracji.

Poproszę o wrzucanie zdjęć, najlepiej z opisem: firma i cena.

Dziękuję:)

Specjalnych wątków na temat białych drzwi nie było za wiele:

http://forum.muratordom.pl/biale-drzwi-zewnetrzne,t99548.htm

http://forum.muratordom.pl/biale-okna-brazowy-dach-ktos-ma,t146017.htm

http://forum.muratordom.pl/biale-okna-a-jakie-drzwi-wejsciowe,t110309.htm

ale w tym wątku masz drzwi Forumowiczów wszelakiej maści (drzwi, nie Forumowicze :lol: ) i jak znajdziesz takie, które Ci się podobają zagadniesz właściciela o to, co Cię interesuje:

http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-drzwiami-zewnetrznymi,t105533.htm

:wink: