Nalewka 04.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ale ja szukam takiego ustrojstwa, co stoi przyczepione do komina i kręci się pokazując siłę i kierunek wiatru. A że lubię kaczki (bez podtekstów proszę!!!), to takie właśnie cóś ma być zamiast koguta, renifera czy kota. Chociaż kot, to może niegłupi pomysł, wszystkie te ptaszki, które wiją sobie gniazdka w rynnach (mimo zabezpieczeń, po prostu wydziobały sobie dziury w szczotkach czy grzebieniach chroniących rynny), mogłyby się wystraszyć i przestałyby mi zabielać dach i taras. Pomyślę o kocie, albo lepiej o żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekowod 04.01.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam wszystkich. mam na imie Piotr Pracuję w hurtowni budowlanej pod Opolem i sprzedaję również dachy.wiem gdzie mozna kupic ozdoby ceramiczne i miedziane robione na specjalne zyczenia. p.s. czy wszyscy nie za piękne oczy młodzi dekarze z opolszczyzny zdobyli mistrzostwo świata w dachach płaskich i stromych - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekowod 04.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam wszystkich. mam na imie Piotr Pracuję w hurtowni budowlanej pod Opolem i sprzedaję również dachy.wiem gdzie mozna kupic ozdoby ceramiczne i miedziane robione na specjalne zyczenia. p.s. nie za piękne oczy młodzi dekarze z opolszczyzny zdobyli mistrzostwo świata w dachach płaskich i stromych - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 To tez wykonali dekarze . http://images11.fotosik.pl/12/58904ae5a14ec8fc.jpghttp://images4.fotosik.pl/279/1d176bbf15cbcc5bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekowod 05.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No i właśnie o to chodzi. dekarz to tez artysta i takich znam wielu. Ułożyc równo dachówkę to niewielka sztuka, sztuka jest dać coś od siebie żeby dach wygladał inaczej niż wszystkie dookoła.Sprzedaję rocznie kilkadziesiat dachów i powoli zaczynam się smiać jak wchodzi 30 lklient i mówi że chce mieć taką dachówkę jak wszyscy (w myslach - robem miedź plus) potem domy na osiedlach wyglądają jak te z PRL - u pudałka - wszystkie na jedno kopyto.ale ja to tylko sprzedaje, a ci Panowie (patrz wyżej) to prawdziwi mistrzowie, dla takich momentów w życiu warto sprzedawać dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekowod 05.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No i właśnie o to chodzi. dekarz to tez artysta i takich znam wielu. Ułożyc równo dachówkę to niewielka sztuka, sztuka jest dać coś od siebie żeby dach wygladał inaczej niż wszystkie dookoła.Sprzedaję rocznie kilkadziesiat dachów i powoli zaczynam się smiać jak wchodzi 30 lklient i mówi że chce mieć taką dachówkę jak wszyscy (w myslach - robem miedź plus) potem domy na osiedlach wyglądają jak te z PRL - u pudałka - wszystkie na jedno kopyto.ale ja to tylko sprzedaje, a ci Panowie (patrz wyżej) to prawdziwi mistrzowie, dla takich momentów w życiu warto sprzedawać dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalewka 05.01.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam wszystkich. mam na imie Piotr Pracuję w hurtowni budowlanej pod Opolem i sprzedaję również dachy. wiem gdzie mozna kupic ozdoby ceramiczne i miedziane robione na specjalne zyczenia. Wiem, ale nie powiem??? Napisz, proszę co i jak, szczególnie interesują mnie te "ozdoby", może i dla mnie coś się tam znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekowod 07.01.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Spokojnie już mówię. ozdoby z miedzi lub innych metali - polecam firmę Perez z Dobrzynia pod Opolem a co do ceramiki to firma Bogen ma w swojej ofercie różne ozdoby. Jedni i drudzy produkuja ozdoby równiez na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2006 09.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 są SOWY na dach w hurtowni we Wroclawiu - to nie żart,mówili,że ptaszki omijają daszek z sową. Są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 10.01.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Hey.Właśnie wczoraj byłam w tej hurtowni i sowy są. ...A jeszcze był lunatyk i kogucik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 http://images11.fotosik.pl/28/c121cf457af0b480.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts