arkadiusz 21.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ok. 5 tygodni temu została posiana u mnie na działce trawa i "rozsypana" kora. W tej chwili kora zarośnięta jest zielskiem. W trawie też jest zielska od groma.Facet, który robił ogród (patrząc na zdjęcia innych ogrodów to to u mnie trudno właściwie nazwać ogrodem:-( ) powiedział, że trzeba teraz wszystko spryskać Mniszkiem. Czy faktycznie to coś pomoże? Czy Mniszek nie zaszkodzi tujom posadzonym "w" korze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.05.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Zaszkodzi. A może by tak opielić. To polega na wyrwaniu chwastów A korą to zostało posypane, a nie wyściółkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 22.05.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Co to jest "wyściółkowanie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.05.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%C5%9Bci%C3%B3%C5%82kowanie&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 24.05.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Zaszkodzi. A może by tak opielić. To polega na wyrwaniu chwastów A korą to zostało posypane, a nie wyściółkowane. Opielic i pryskac czy tylko opielic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 30.05.2008 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Wczoraj pojechalem na dzialke i w tej chwili mam normalny busz!http://arekr.republika.pl/Budowa/Ogrod/Zdjecie020.jpg Co z tym zrobic i w jakiej kolejnosci? (opielic, zebrac kore, polozych wloknine, rozsypac kore)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.05.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 przepis jest prosty pas z korą wypielic zielsko dosypać kory ok 5 cm jeszcze wypielic zielsko wypielic zielsko wypielic zielsko wypielic zielskodosypać kory ok 2-3 cm jeszcze wypielic zielsko wypielic zielsko wypielic zielsko wypielic zielskodosypać kory ok 2-3 cm jeszcze wypielic zielsko wypielic zielsko wypielic zielsko wypielic zielskodosypać kory ok 2-3 cm jeszcze pielic zielsko do samej jesieni trawnikumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawę oprysk starane zrobic umiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawę nawieźc trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawę nawieźc trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawę opryska starane zrobic umiejętnie skosic trawęumiejętnie skosic trawę do pierwszych przymrozków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek25 31.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Miałam to samo… Dosypałam kory oraz szyszek i obyło się bez szmatek typu agrowłóknina itp. Tylko osty wyłażą ale na to dziadostwo nie ma rady Plewienie mi nie przeszkadza, po 10 godzinach pracy przy komputerze jest jak najlepsze lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts