Aga - Żona Facia 21.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Mam pytanie czy ktoś z forumowiczów był nad morzem w miejscowości WICIE? Jakieś opinie poproszę i ewentualne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 24.05.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Byłam w Wiciu 5 lat temu, więc moje informacje nie są zbyt aktualne. Wtedy była to dziura z trzema ośrodkami, jednym spożywczym, zero smażalni czy lodów. Czyli jak ktoś lubi spokój, brak tłoku i mnóstwo komarów, bo tam z boku mokradła. Ale moja koleżanka tam jeździ do domków z dziećmi i są zadowoleni, jest gdzie jeździć rowerami no i dzieci nie mają na co naciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Byłam rok temu. Faktycznie niewielka miejscowosc, ale sklepy już 3 są Najwięcej jest domków, jakis chyba pensjonat, gdzie można zamawiac "domowe" obiady za grosze, atrakcji może średnio ale to zależy co kto lubi. Jest spokojnie, ładna plaża, z każdego miejsca blisko do morza. blisko do darłowa (z prześliczną plażą) i darłówka. ja byłam zadowolona, bo nie lubię tłumów. Niestety nie udała nam sie pogoda, ale to juz chyba niezalezne od miejsca:) mogę ci pokazac kilka zdjęc z plaży lub domków... ale to dopiero jutro Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Byliśmy niedaleko w Barzowicach (7 km. nad morze, ale noclegi za półdarmo, więc się opłacało dojeżdżać). Raz pojechaliśmy do Wicia. Nie bardzo mi się tam podobało. Wprawdzie też tłumów nie lubię i zawsze zasuwamy po plaży kilometrami, żeby od nich odejść, ale WIcie mi nie przypadło do gustu. Przede wszystkim plaża wąska, wysoki klif za plecami, daleko odejść od samego wejścia na plażę (tam najwięcej ludzi) trudno, bo miejscami przy wysokiej fali trzeba było iść po wodzie przy stromym klifie, a w wodzie mnóstwo kamieni, więc chodzenie boso było mało przyjemne. Wzdłuż plaży od strony lądu niby jest ścieżka w lesie, ale las podmokły i komary nas zaatakowały, gdy tylko weszliśmy. Za plecami jezioro, więc komarów mnóstwo.Nie wiem, jak z zaopatrzeniem i posilkami, bo nie sprawdzaliśmy.Jeżeli noclegi tanie, to warto, bo można dojeżdżać na pas startowy koło Jarosławca, a tam jest piękna plaża i nie bardzo zatłoczona nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.08.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Jedziemy do wsi WICIE 26 sierpnia na tydzień. Opisze wrażenia jak wrócimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 19.08.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Jeśli jedziesz z dziećmi to polecam - piękna szeroka plaża - z niektóre ośrodki leżą dosłownie za wydmami faktycznie sklepy są tylko 3 ale jest kilka ośrodków z dużym zapleczem dla dzieci place zabaw grile świetlice rowery - zwłaszcza te prywatne - cisza i spokój a dzieci nie maja na co naciągać a jak ci się to znudzi to blisko masz Jarosławiec a tam dzieciaki już mają na co naciągać i zabawić się też można bez dzieci to nie warto - chyba że chcesz się od świata odciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 22.08.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ja tez, ja tez tam bylam....15 lat temu i byla to mega dziura , ale miala swoj urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.09.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dzisiaj ok. 14-ej wróciliśmy. Moje spostrzeżenia. Byliśmy tam od 26 sierpnia. Do 31 było gdzie zjeśc obiad, gofra, loda i wypic piwo. W poniedziałek niestety już nie było nic. Tylko sklep przy naszym pensjonacie był otwarty od 8 do 22. Jak były duże fale to plaża była bardzo wąska. Minusem tej plaży była ogromna ilośc kamieni i tych dużych i tych maleńkich. Ośrodków dużo, najwięcej domków drewnianych. Przy niektórych piękne place zabaw. Urlop uważam za udany chociaż i tak dużo sobie pojeździliśmy (Jarosławiec, Ustka, Darłowo, Darłówko i Dąbki). Syn (4-latek) do soboty był zadowlony. Potem jak nie było dzieci to już chciał jechac do domu a nas molestował o rodzeństwo. Polecam ze względu na ciszę i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro564 24.10.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Wicie to mega dziura, ale mnie potrzebny był taki klimat i przyznam, że co roku będę tu wracać, by ładować akumulatory. Świetnie mi się mieszkało w domkach Poznaniak. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anciaskakancia 19.12.2018 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Wicie to fajna dziura i fajne domki letniskowe Poznaniak tam są. Ja mam dziecko autystyczne i dla mnie taka cicha miejscowość jak znalazł! Warunki w domkach są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts