HOTBIZ 22.05.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Jest to nowy projekt i nie mogę znaleźć nic na temat tego projektu, czy ktoś może buduje ten dom, albo ma zamiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HOTBIZ 07.06.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Czy ktoś buduje lub planuje budowe domu HORTENSJA z pracowni Archeton? Jestem ciekaw opinii, ponieważ na 99% zdecyduje sie na budowę tego domu. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HOTBIZ 27.07.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Ponownie zapytuję czy ktoś buduje lub kupił ten projekt?Ja zaczynam budowę we wrześniu właśnie tego domu i chętnie wymienię poglądy. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kinga_ 30.07.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 witam,osobiscie nie budowalismy domu w tym projekcie, natomiast znajomym tez podobał sie ten projekt i z tego co wiem zdecydowali sie na niego ale zamiast pokoju hobby na poddaszu zrobili sobie dodatkowa sypialnie (dla gosci) zastanawiali sie tez nad maja rex G2 http://www.archeton.net/RESOURCES/WIDOKI/majarexg2/majarexg2-390-a0-p.jpg tez fajny projekt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HOTBIZ 31.07.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 A czy znajomi mogą wypowiedzieć się na forum lub wymienić adresami mailowymi, ciekaw jestem na jakim są etapie i czy oprucz zmiany hobby na sypialnie zmieniali coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts