tomi510 22.05.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam przymierzam się do kredytu w PKO BP jestem już po wstępnej rozmowie i mam wielki dylemat czy w złotówkach czy we frankach bo w tej chwili trudno mi cokolwiek przewidzieć czy dalej wszystko będzie spadalo czy może juz nie.Prosze o jakieś wskazówki porady. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 23.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 CHF, a za 2-3 lata sie zastanowisz nad przewalutowaniem na PLN. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 25.05.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Ja niestety nie miałam wyboru tylko złotówki.W ciągu roku bank podnósł mi ratę o 400zł -masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts