EZS 25.05.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 jeśli kogoś interesuje jak to wygląda zrobione na ścianach i sufitach to fotki mogę strzelić bo szwagier właśnie przed miesiacem przywiózł sobie multifinish (ma tam firmę budowlaną) i w remontowanym domu tutaj zrobił sobie właśnie plaster na tynkach c-w, GK i murze Mnie interesuje Tyle nowinek u nas się przyjmuje... ostatnio małż dostał jakieś gotowe austriackie mazidło (też rodzaj tynku ) i się tym bawi. Ale to jest białe, dość gęste i stosujemy je zamiast gładzi, po prostu. Fajniej się kładzie i szlifowaćnie trza... Może i plastrowanie jest coś warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 25.05.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 EZS Plaster to przezytek . Teraz kladzie sie GK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 25.05.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 EZS Plaster to przezytek . Teraz kladzie sie GK . ty chyba nie czytasz albo nie rozumiesz o czym mowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aju 09.05.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Czyli rozumiem że plastrowanie to jest to samo co u nas gładź bezpyłowa na mokro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BreSsoN 11.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Przeczytalem tylko kilka odpowiedzi z tematu i widze ze jakies szambo sie zrobilo. Kolega poprosil o pomoc a Wy zamiast cos poradzic to sie czepiacie jego umiejetnosci a tak naprawde robienie plasteringu nie nalezy do obowiazkow zlotej raczki. Ogolnie mowiac to musisz sam sobie wyrobic technike kladzenia, zacierania czy nawet samego rozrabiania. Nie ma zlotego srodka, jak kto woli. Wlej do wiadra pol wody pod pache wez worek a w druga reke mieszadlo i jak ci pasuje. Ja np wolalem gesciejszy material, a koledzy rzadszy, jeden zarzucal z wiadra a ja ze stolu. Jak sie naklada material i ktorego sie uzywa to juz zalezy od sciany, temat rzeka. Polecam popytac wujka googla np: http://www.ultimatehandyman.co.uk/plastering.html sporo znajdziesz tez u cioci youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 11.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 breson, lepsze szambo niż nekrofilia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzales29 13.02.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 zlota raczka moze w innej dziedzinie niech sie chlpak uczy w anglii kolego nawet dziecko by sobie poradzilo w budowlance wiec zlota raczka to dobre okreslenie i plus ze polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts