ziggysulek 23.05.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 WITAM WSZYSTKICH Jestem tu pierwszy raz i nie bardzo wiem co cobieMam pytanie Czy ktos wie gdzie mozna zamowic dobry beton B20 na stropy?Mam zle doswiadczenia po wylewaniu fundamentow. Ten ostatni cos malo uczciwy byl . Serdecznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 23.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Podstawowe pytanie - gdzie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 30.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Polecam firmę THOMAS BETON, mają oddziały w kilku miastach, może gdzieś blisko Ciebie. Terminowi, jeżeli umawiasz się na 7:00 są o 6:58. Ceny konkurencyjne, beton bardzo dobry. Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts