krab32 23.05.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witam kupiłam ten projekt http://www.z500.pl/projekt/z34.html ( wiem że malutki, ale nam to nie przeszkadza). Fundamenty będziemy wylewać sami, resztę musi postawić ekipa, moje pytanie to - ile w łódzkim może kosztować wybudowanie tego domku z dachem (sama robocizna, budowa z bloczków komórkowych). Proszę o nie kierowanie się moim zdaniem, ale ja po cichu licze że 15 tyś. powinno starczyć Da radę 15 tyś czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 23.05.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 mysle ze da jak jestes z łódzkiego moge dac namiar na murarza u mnie ale rok temu za sciany bez dachu wzioł 9tys ale mój jest 2razy wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krab32 23.05.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 super bardzo proszę o namiary na tego murarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts