seba65310 23.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witam!!Czy znacie jakieś stronki z pokojami młodzieżowymi (15-17) lat , bo potrzebuję właśnie ale nigdzie nie ma . Albo proszę zamieście jakieś foty pokoi młodzieżowych , -męskich , pokój mam 4x4 , jedno okno , chcę sufity podwieszane , kolorek zielony lub niebieski . a.... i to jest dla dwóch osób (dla mnie i dla brata ) ale możecie takzę zamieszczać jedno osobowe . Z góry dzięki .Pozdr.seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 23.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Hej!Rzuć okiem na strony firm meblowych (np. meble.vox.pl http://www.brw.com.pl) - oprócz oferty ich mebli będziesz mógł podpatrzeć jakie mają aranżacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts