Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Remont - baaardzo proszę o pomoc przy projektowaniu :)

Besta77

Recommended Posts

plan wygląda ciekawie, moznaby pofantazjowac co i jak rozmieścić.. niektóre miejsca przypomniają mi nasze mieszkanie;)

Ile osob ma tam mieszkać???? bo mi chodziłby po głowie pomysł na zaanektowanie jednego pokoju na garderobę i łazienkę....taką zupelnie prywatną....

Witam!

Sztuk zamieszkujących będzie 3 - ja z mężem i 11-latek :)

Ja bardzo dużo i często do późnej nocy pracuję w domu, dlatego zależy mi na osobnym pokoju do pracy (to ten najmniejszy nr 1), no i z racji braku czasu chcę to wszystko tak zaplanować, żeby mieć jak najmniej sprzątania :wink: stąd salon bez żadnych mebli, tylko z barkiem i sprzętem rtv i wielka garderoba mieszcząca wszystkie nasze rzeczy (ciuchy, pościele, obrusy, firany, walizki itp a pewnie też część rozmaitych dokumentów) osobna sypialnia, gdzie łóżko może spokojnie stać z pościelą na wierzchu :D. A tego przy teraz istniejącym układzie podoba mi się ta "komórka" bo tam można wsadzić piec od centralnego, pralkę, rozstawić szuszarkę (i łazienka jest od razu piękniejsza), trzymać odkurzacz, mopy itp.

Nasza aktualna wersja:

http://images26.fotosik.pl/218/aafc455abd5459b1med.jpg

czyli podzielenie tego największego pokoju 4 na sypialnie, garderobę i takie malutkie pomieszczenie gospodarcze (o ile da się tam podciągnąć wodę do pralki i "jakiś komin" do CO) i połączenie kuchni z "komórką".

Może nasunie Ci się jakieś lepsze rozwiązanie :D

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku