bartolinka 24.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 witam myślałam, że wszystko mam już ustawione i nic się nie zmieni. Ale męczy mnie trochę usytuowanie drzwi do wc w sumie na wprost salonu. W pierwotnej wersji drzwi miały być przysłonięte ścianką, według zdjęcia poniżej: http://images29.fotosik.pl/218/7eb2ea813f704c85.jpg 135 cm ścianka - 150 przejście - 40 ścianka obok schodów w salonie za tą dłuższą ścianką, po lewej stronie, patrząc od wejścia, ma stać stół (prostokątny). Ścianka w jakimś stopniu "chowa" drzwi do wc. teraz myślę nad takimi rozwiązaniami: http://images34.fotosik.pl/263/172b938d2f12776d.jpg 120 cm przejście - 85 cm ścianka - 120 przejście wtedy ścianka bardziej centralnie kryje drzwi do wc, ale schody kończą się na równi z wejściem do salonu, a z salonu trochę widać kuchnię. i kolejny pomysł: http://images31.fotosik.pl/263/b2c83d65e6381d6e.jpg 35 cm ścianka - 95cm przejście - 65 cm słupek - 95 przejście - 35 cm ścianki obok schodów. Proszę o pomoc, co lepsze? Ciekawa jestem Waszych sugestii. pozdrawiam , bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtini 24.05.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A może lepiej drzwi do "WC" zabudować, tak aby tylko klamka była widoczna. Cała ściana w fornirze naturalnym, którego słoje przechodzą bezpośrednio na drzwi. Schowane zawiasy. Efekt piorunujący. Oczywiście nie jest to tanie rozwiązanie, ale problem ścianki będzie z głowy Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 24.05.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A może lepiej drzwi do "WC" zabudować, tak aby tylko klamka była widoczna. Cała ściana w fornirze naturalnym, którego słoje przechodzą bezpośrednio na drzwi. Schowane zawiasy. Efekt piorunujący. Oczywiście nie jest to tanie rozwiązanie, ale problem ścianki będzie z głowy Pozdrawiam, zgadzam się, efekt takiego rozwiązania jest piorunujący ! chcialam u siebie tak schowac drzwi do wc i pom. gosp. (ściana o dł 4 m wys 2,8 m) ale przez pół roku nie znalazłam nokogo we Wrocławiu kto potrafiłby to zrobić a jak sie w końcu znalazł jeden fachowiec, to cena powaliła - fajne autko mozna sobie za to kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 25.05.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 hmmm, dzięki za sugestię, piorunująco drogą . Jednak zostanę przy ściance .... pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 25.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A wchodzi w gre jeszcze inna opcja? Ja bym dała ściankę od schodów taką trochę dłuższą (z 80cm?) a z drugiej strony już nic, szerokie przejścia fajniej wyglądają niż takie wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts