dash4 24.05.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam.Interesuje mnie ile teraz kosztuje remont mmieszkania/domu -szczególnie:szpachlowanie - ??malowanie dwukrotne scian/sufitow-??malowanie okien/drzwi-??glazura -??sufity,sciany itp z gips kartonu -??docieplanie budynku-??panele podlogowe-??tapety -?? Z gory dziekuję za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 24.05.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam. Interesuje mnie ile teraz kosztuje remont mmieszkania/domu -szczególnie: szpachlowanie - ?? malowanie dwukrotne scian/sufitow-?? malowanie okien/drzwi-?? glazura -?? sufity,sciany itp z gips kartonu -?? docieplanie budynku-?? panele podlogowe-?? tapety -?? Z gory dziekuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. szpachlowanie z malowaniem - 25 do 35 zł/m2 okna - od 50 zł/szt glazura - od 35 zł/m2 sufity z gk na gotowo - od 35 do 80 zł/m2 docieplenie - od 35 zł/m2 panele - 15 - 20 zł/m2 tapety - 10 -15 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dash4 25.05.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 aha- dziekuję bardzo.-rozumiem ze mowimy o podlasiu-tak jak zapytalem w temacie.Tylko gdyby ktos mogł mi sprecyzować ile za samo malowanie emulsyjna?Dziekuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts