bzx 24.05.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 witam ponownie... mam taki problem - blat barowy w kuchni, wysokosc 110cm, w projekcie wyglada to mniej wiecej tak:http://img441.imageshack.us/img441/2300/97931791xe7.th.gif blat jest laminowany tak jak blat roboczy i jest oklejony dookoła wykonczeniem aluminiowym (na projekcie tego nie ma akurat), ale teraz mam problem z nogą do tego blatu.. nie chce robic nogi w laminacie takim jak sam blat.. czyli tak jak chciał zrobić mój "super" kuchniarz.. a więc kompletnie bez sensu chciałbym miec nogę taką jak na projekcie - a wiec albo z płyty fornirowanej albo drewno bejcowane.. kolor chciałbym mieć ciemny brąz, cos w tym stylu.to musi byc dosc grube, jakies 6-8cm bo na tym się glownie bedzie opierac ciezar, reszta przymocowana do sciany na kołkach jakichs. rozwiązanie z drewnem bejcowanym mam takie ze moge kupic 2 parapety sosnowe (40zł za sztukę) w markecie budowlanym, skleić je i potem zabejcować - pytanie tylko czy jest to dobry pomysł? tzn czy osiągnę taki kolor przy bejcowaniu drewna sosnowego? ewentualnie jakies inne rozwiązanie? fornirowanie jest oczywiscie w opcji ale mój super kuchniarz jęczy że na fornir to on czeka miesiąc i w ogóle to bida z nędzą. prosze o info jesli ktos cos moze poradzic..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts