rewizerator 24.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Mmam mieszkanie 80m i chce postawic sobie kominek ale nie bardzo wiem czym sie kierowac przy zakupie wkładu kominkowego oczywiscie bez plaszcza wodnego nie jestem zamozny ale tez niechcial bym kupic czegos taniego i nic to niewatre.Prosze jezeli ktos sam juz kupil i jest zadowolony ze swojego kominka o odpisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 24.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Jest taka opcja szukaj, kliknij sobie i wpisz inetresującą cię frazę, np " jaki wkład kominkowy" i wyskakuje nam 109 wyników. czytamy, czytamy i czytamy Ja osobiście kupiłem TARNAVA 14 kW. masz linka do wątku o tych kominkach http://forum.muratordom.pl/do-uzytkownikow-wkladu-tarnava,t28017.htm miłej lekturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Gibon 10.08.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ja polecam wkłady maxflam. Mają przystępną cenę i można podłączyć do nich powietrze z zewnątrz. Są to nieliczne żeliwne wkłady mające taką możliwość. Zamontowałem kilka u swoich klientów - pali się w nich rewelacyjnie, a jak już się rozgrzeją, to ufff jak gorąco. Bardzo dobra jakość i wytrzymałość. Dla bardziej zamożnych klientów polecam suprę - sprawdzona francuska marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roel2000 26.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Kominki Gibon powtarza na każdym forum to samo jak nakręcony ,poza tym żadnych konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roel2000 26.10.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 (edytowane) Proszę o informację na temat Maxflam TURBO RETRO 17-21 kW z szybrem + dolot . Z tego co podają ma fajne parametry ale jak to wygląda w praktyce ?.Zastanawiam się nad poleceniem tego wkładu klientowi lecz oprócz oficjalnych danych w sieci, brak jakichkolwiek opinii na temat tego wkładu.Jestem skłonny zaakceptować te dane które podają,ale najbardziej mnie interesuje to jak długo utrzymuje ten wkład żar po jednokrotnym załadowaniu ?? Edytowane 26 Października 2013 przez roel2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts