Danka z Poznania 24.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 ... Wiem , wiem , że to się przewija ... Tylko mi nie chdzi o to ,że coś jest modne czy nie .... Z jednej strony duże okna tarasowe bez podziałów ( szprosy ) tworzą niejako całość z ogrodem , no i ta wymarzoan przestrzeń . Mam otwór na taras + - 4m . To daje 3 X 1,30 . Czy ti 1,30 dzielić czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 24.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Modne,nie modne mozna rozwazac,ale jak sie maja szprosy do calosci domu.Moga one poprostu nie pasowac do calosci.Brales pod uwage przewiazke w drzwiach balkonowych?My mamy szprosy i wyglada super,nie wyobrazamy sobie zeby ich nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 24.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dokladnie...ja wolalabym bez szprosow, ale nasz dom bez nich by nie wygladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 24.05.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 W zasadzie to nie jest tak , że modne to 0k. Rację macie , ze to musi pasować do domu , też tak to odbieram. Jednak fajnie by było to zobaczyć ( wymiar moich drzwi 3,95 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 25.05.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Sprobuj zrobic sobie jakas wizualizacje,albo popros o to kogos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts