minuszka 24.05.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Sluchajcie mam problem. Podczas malowania scian zaczely robic sie straszne purchle na suficie farba zaczela sie luszczyc (bardziej pomiedzy sufitem a sciana), wiec moj malzonek (zgodnie z rada z forum)poscieral to papierem sciernym, a potem zagruntowal i przykleilismy bordy samoprzylepne, zeby to zamaskowac.No i jakie bylo moje zdziwienie kiedy te bordy rano znalazly sie na podlodze zamiast na suficie!!! Po prostu pospadaly.Sciany byly kilka dni temu malowane i gruntowane wiec nie mam mowy o tym, ze byly wilgotne lub niedosuszone. Pytanie do fachowcow jakim klejem popodklejac te bordy ktore mialy byc samoprzylepne zeby nie odpadly.Slyszalam o kleju METYLAN do bordow czy to sie w ogole nadaje?Dzisiaj w markecie budowlanym nikt nie potrafil odpowiedziec mi na to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 25.05.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 metylan powinien się nadać ,ja podklejałem własnie nim ale zwiększyłem gęstość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts