tutli_putli 25.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Może ktoś z Państwa ma takie doświadczenia i doradzi mi jakich materiałów użyć. Chodzi mi o rodzaje i firmy których lakierów można użyć, do polakierowania forniru z okleina egzotycznej, modyfikowanej, grubości 0,6mm, na frontach kuchennych. Wszelkie wskazówki będą dla mnie cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.05.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 ponawiam moje pytanie - może znajdzie się ktoś chętny do podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 zapytaj np w firmie ADPOL kogoś z działu produkcji to fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 29.05.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ponawiam moje pytanie - może znajdzie się ktoś chętny do podpowiedzi? Podkład Barpimo Fondipol model lub 441 Lakier - Lakapol T-3 Mate 30 mat lub 55 półpołysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 05.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Do tutli_putli . Jak tam wyszło Małgosiu lakierowanie? Sami oklejaliście fornirem i lakierowaliście? Pozdrowienia z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts