Teska 07.10.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Ja tez sie dopisuję: jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Max31 08.10.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 No to ja też się dopiszę: Gdańsk-Osowa! TA redakcja nas chyba nie kocha? Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.10.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 TA redakcja nas chyba nie kocha? Nie musi nas kochać ważne, aby się z nami zgodziła. Ale od naszego odzewu głównie teraz zależy czy pomysł Kodiego zmaterializuje się. Pzd Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.10.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Tak sobie pomyslałem, że jesli miało by się to skończyć wersją na CD to przeciez możemy się sami za to wziąść, a redakcja mogła by skorzystać z gotowego materiału dostarczonego przez nas i dołączyć płytkę do któregoś z numerów Muratora, co o tym sądzicie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.10.2003 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Maksiu - każdy pomysł i każda forma jest dobra. bo szkoda by było, aby te budowy poszły w zapomnienie. To jest rzeczywistość. To sa zmagania, wybory, walka to jest najprawdziwszy dziennik budowy. To jest bardzo pożyteczna lektura. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 22.10.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Kodi gratuluje kolejnego "ojcostwa" jak już pisałam kiedyś uroki rodzicielstwa jeszce przed nami, a tu zdrówko się sypie jak na złość, no ale jestem dobrej myśli... Gratuluję również wprowadzenia poniekąd Twojego pomysłu w życie:patrz listopadowy numer Muratora! Pozwolę sobie przytoczyć fragment:"ogorzała męska twarz, silna sylwetka, wyraziste spojrzenie", no no niezły opis, zdaje się , że to wg. Muratora jest niejako gwarantem udanej inwestycji Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 23.10.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 No właśnie, Honorata ma racje - GRATULACJE kodi z okazji artykułu w Muratorze, napisz jak się teraz czujesz (jeśli już przestałeś świętować rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 07.11.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Właściwie to Księga Forumowiczów już powstaje.Prawie w każdym numerze jest o kimś z forum.11-ty numer z Kodim jest tego najlepszym przykładem.Pzd.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 07.11.2003 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 No tak tylko mi chodziło o coś takiego zbiorczego. Żeby było to ujednolicone. Tak Księga osób budujących. Wiarygodna i szczera. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdziaPa 07.11.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Jestem ZA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.11.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Każdy kto przeczytał jest ZA . Ja też, tylko szanowna redakcja nie dotarła na tę stronę :(i dlatego pewnie siedzi cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 08.01.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Myślę, że jeszcze mogę dorzucić mój głos "ZA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.01.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Ja również podpisuję się pod tym pomysłem obiema rękami, chociaż dopiero zaczęłam ten bieg. Wiosną, kiedy budowa ruszy pełną parą pochwalę(?) się efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.01.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Ja również podpisuję się pod tym pomysłem obiema rękami, chociaż dopiero zaczęłam ten bieg. Wiosną, kiedy budowa ruszy pełną parą pochwalę(?) się efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.01.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Ja również podpisuję się pod tym pomysłem obiema rękami, chociaż dopiero zaczęłam ten bieg. Wiosną, kiedy budowa ruszy pełną parą pochwalę(?) się efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 08.01.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Przepraszam Kodi przeoczyłam ten wątek tez podpisuje się pod tym pomysłem. Tamten wątek do dowód na to że to doskonały pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.01.2004 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Asiu - nie mam pretensji, że przeoczyłaś bo i miejsce nie jest bardzo oblegane. Dziękuję, że doceniasz ten pomysł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasanna 08.01.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Jestem ZA, forumowe dzienniki ilustrowane zdjęciami i na papierze to byłoby TO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 08.01.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Doceniam , tym bardziej że widziałam Twój domek i podziwiam własny i tescia wkład pracy, taki teść to skarb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 08.01.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Za i za (to męża i mój głos).Jeszcze nim zaczęliśmy budowę czytalismy Muratora.I jakie były najpierw czytane artykuły? Oczywiście o tych którzy wybudowali.To między innymi był argument dla męża,że można i warto zrezygnować w "wygód" mieszkania w bloku aby mieć własnę sypialnie(nie z dziećmi),ogród aby nie trzeba było dojeźdzać prawie 0,5 godziny na działkę.Dlatego warto poprzeć tą inicjatywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts