Luśka 08.01.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Ja w sprawie poparcia, ale nieco innego (za Księgą Domów byłam już w zeszłym roku i jak dotąd nic mi się w tym temacie nie zmieniło), ale jestem zachwycona "Who is who" Grupy Trójmiasta Kodi, Ty nie masz wyjścia, Ty musisz na prezydenta!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 09.01.2004 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Luśka, Ty mnie zawstydzasz, Ty mnie do grobu wpędzisz, mi się po nocach śni ta Prezydentura i Beata mówi że przez sen coś bełkoczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Kodi: no wiesz.. jak juz będziesz prezydentem to nie zapomnij o starych kumplach :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 09.01.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Kodi, Ty się nie zawstydzaj, tylko mów wyraźnie przez sen. Takie dobro narodowe może się marnuje! A Beata niech zapisuje - może to pomysły na wagę złota!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.01.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 http://republika.pl/grupakrakowska/Krystian.jpg Do tego są okna (kolor dąb rustykalny), a w tym roku w planach dachówka... itd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Góris 12.01.2004 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 7336 to liczba potencjalnych nabywców z forum + do tego masa osób planujących budowę. Przecież mamy tu w 99,9 % ludzi życzliwie nastawionych a o ile łatwiej się buduje mogąc wpaść do domu wybranego z "Księgi" Chyba mało kto odmówiłby takiej małej pomocy - prawda? Szanowna Redakcjo nikt nie oczekuje że otrzyma za free "Księgę domów Forumowiczów". Po przeprowadzeniu chłodnych analiz finansowych i skalkulowaniu ceny na poziomie 25-40 złotych z pewnością może to być dochodowa inwestycja OCZYWIŚCIE JESTEM ZA - to będzie ciekawa lektura - i mam nadzieję że już niedługo PZDR Góris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 12.01.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Najszanowniejsza Redakcyjo ! Zlituj sie nad inwestorami maluczkimi, obecnymi i przyszlymi, i rzeknij kiedyz slawetna Ksiega Domostw Forumowiczowych swiatlo dzienne ujrzec moze.Zawzdy nie jeden, a wielu bedac u skraju bankructwa (na umysle) zamieszkac w klitce chcacych, zwazywszy, ze i innym smiertelnikom marzenia sie spelnily, zostanie inwestorem co sie zowie. I Twoja w tym Redakcyjo bedzie najwieksza zasluga ! Do szanownych nozek padajac, w trzech osobachaPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 13.01.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Pomysł popieram. Chętnię zobaczę inne i dołożę swój domek (kiedy powstanie ). Częściowo redakcja ten pomysł realizuje w kolejnych numerach - zawsze coś o kimś z Nas tam jest (Kodi coś o tym chyba wie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.01.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Popieram ideę stworzenia "Księgi ludzi szczęśliwych". Tak mi po głowie chodzi... Skoro Redakcja nie chce zabrać za to DZIEŁO to można by zrobić tak: zrobić to prywatnie, pozyskać reklamodawców - bądź co bądź będziecie pisali z czego budujecie, jakie ogrzewanie etc, Murator też wykupi sobie reklamę za poważne pieniądze (jakiś rabacik - bo też będziemy o nim pisali. Autorezy postarają się o to, żeby było i "mięsko" czyli wyliczenia, ceny, materiały i beletrystyka, bo władających piórem jest wielu... Dla autorów tantiemy - toż to będzie bestseller! Pani Grochola napisała książkę o budowaniu domu i jaka popularna się zrobiła??? I jak? dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.02.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Popieramy, ale mamy wątpliwości. A choćby takie, że prezentujemy domy w pewnym standardzie, który chcemy upowszechniać. Nie wszystkie domu Forumowiczów wpisują się w ten standard. Jeśli więc powstanie księga, to jako zwieńczenie żywotności i niezwykłości tego Forum, które tworzycie Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 05.02.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Popieramy, ale mamy wątpliwości. Droga Redakcjo mówisz jak panna młoda przed nocą poślubną - "chcę, ale się boję". Nas interesuje czy coś takiego powstanie pod waszą egidą, czy na razie nie chcecie w to wchodzić. Jak na razie widzę, że nie została podjęta decyzja. A może tylko tak mi się wydaje? Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 05.02.2004 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Droga Redakcjo - my rozumiemy, że preferujecie pewien styl i jakość budowania. Zwracam uwagę tylko, że księga ma być pewnym głosem czyli co i jak w Polsce się buduje. Ma być pewną wizytówką zarówno tych dobrych jak i złych rzeczy. Nie róbmy cenzury. Skoro Redakcja nie do końca się utożsamia się z pewnymi projektami - bo o to pewnie chodzi to niech to będzie zwieńczenie tego wspaniałego forum, które swoim zakresem tematycznym, wiedzą, liczbą osób jest niepowtarzalne chyba w skali kraju. Pozdrawiam i ukłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.02.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Spotkanie Forum będzie doskonałą okazją, by porozmawiać o tym bardzo ciekawym pomyśle. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 09.02.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Spotkanie Forum będzie doskonałą okazją, by porozmawiać o tym bardzo ciekawym pomyśle. Pozdrawiamy A więc do miłego zobaczenia i aby słowo ciałem się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 14.04.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 No i? Cytując znany kabaret: ale umowa? ale ale? umowa? Dahlinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 29.04.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Witam Także popieram w całej rozciągłości pomysł Kodiego. Czy któs mógłby wspomnieć na czym stanęło na spotkaniu w Warszawie? PozdrowionkaAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.07.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 też popieram i też jestem ciekaw jaka decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Tez popieram. Ja buduję dom wyróżniony w konkursie DD 2002 - AGM 0201 pana Miosko z Krakowa i z tego co wiem nikt takiego nie buduje, a szkoda. Ja zobaczą jaki jest piękny (a zobaczą dzięki Ksiedze) to wszyscy bedą chcieli taki mieć. POzdrawiam. ps. Kodi - jak trzeba wziać Redakcję szturmem to tylko daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mion 12.08.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Powiem krótko. Również za. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 28.12.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 POPIERAM. Trafiłem na te posty za sprawą Luśki, ale pomysły Kodiego są super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts