Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Księga Domów Forumowiczów

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

7336 to liczba potencjalnych nabywców z forum + do tego masa osób planujących budowę. Przecież mamy tu w 99,9 % ludzi życzliwie nastawionych a o ile łatwiej się buduje mogąc wpaść do domu wybranego z "Księgi" Chyba mało kto odmówiłby takiej małej pomocy - prawda? Szanowna Redakcjo nikt nie oczekuje że otrzyma za free "Księgę domów Forumowiczów". Po przeprowadzeniu chłodnych analiz finansowych i skalkulowaniu ceny na poziomie 25-40 złotych z pewnością może to być dochodowa inwestycja

OCZYWIŚCIE JESTEM ZA - to będzie ciekawa lektura - i mam nadzieję że już niedługo

PZDR Góris :D

Najszanowniejsza Redakcyjo !

Zlituj sie nad inwestorami maluczkimi, obecnymi i przyszlymi, i rzeknij kiedyz slawetna Ksiega Domostw Forumowiczowych swiatlo dzienne ujrzec moze.

Zawzdy nie jeden, a wielu bedac u skraju bankructwa (na umysle) zamieszkac w klitce chcacych, zwazywszy, ze i innym smiertelnikom marzenia sie spelnily, zostanie inwestorem co sie zowie. I Twoja w tym Redakcyjo bedzie najwieksza zasluga !

Do szanownych nozek padajac, w trzech osobach

aPa

Popieram ideę stworzenia "Księgi ludzi szczęśliwych". Tak mi po głowie chodzi... Skoro Redakcja nie chce zabrać za to DZIEŁO to można by zrobić tak: zrobić to prywatnie, pozyskać reklamodawców - bądź co bądź będziecie pisali z czego budujecie, jakie ogrzewanie etc, Murator też wykupi sobie reklamę za poważne pieniądze (jakiś rabacik :)- bo też będziemy o nim pisali. Autorezy postarają się o to, żeby było i "mięsko" czyli wyliczenia, ceny, materiały i beletrystyka, bo władających piórem jest wielu... Dla autorów tantiemy - toż to będzie bestseller!

Pani Grochola napisała książkę o budowaniu domu i jaka popularna się zrobiła??? I jak? dobry pomysł?

• 3 weeks później...
Popieramy, ale mamy wątpliwości. A choćby takie, że prezentujemy domy w pewnym standardzie, który chcemy upowszechniać. Nie wszystkie domu Forumowiczów wpisują się w ten standard. Jeśli więc powstanie księga, to jako zwieńczenie żywotności i niezwykłości tego Forum, które tworzycie Wy.

Popieramy, ale mamy wątpliwości.

Droga Redakcjo mówisz jak panna młoda przed nocą poślubną - "chcę, ale się boję". Nas interesuje czy coś takiego powstanie pod waszą egidą, czy na razie nie chcecie w to wchodzić. Jak na razie widzę, że nie została podjęta decyzja.

A może tylko tak mi się wydaje?

Pozdrawiam

Leszek

Droga Redakcjo - my rozumiemy, że preferujecie pewien styl i jakość budowania. Zwracam uwagę tylko, że księga ma być pewnym głosem czyli co i jak w Polsce się buduje. Ma być pewną wizytówką zarówno tych dobrych jak i złych rzeczy. Nie róbmy cenzury. Skoro Redakcja nie do końca się utożsamia się z pewnymi projektami - bo o to pewnie chodzi to niech to będzie zwieńczenie tego wspaniałego forum, które swoim zakresem tematycznym, wiedzą, liczbą osób jest niepowtarzalne chyba w skali kraju.

Pozdrawiam i ukłony

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 4 weeks później...

Tez popieram.

Ja buduję dom wyróżniony w konkursie DD 2002 - AGM 0201 pana Miosko z Krakowa i z tego co wiem nikt takiego nie buduje, a szkoda.

Ja zobaczą jaki jest piękny (a zobaczą dzięki Ksiedze) to wszyscy bedą chcieli taki mieć.

POzdrawiam.

ps. Kodi - jak trzeba wziać Redakcję szturmem to tylko daj znać. :wink:

• 2 weeks później...
  • 4 months później...