Wowka 28.12.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 POPIERAM. Trafiłem na te posty za sprawą Luśki, ale pomysły Kodiego są super! Ale i Kodiego na Forum od dawna już się nie uświadczy.... Wiec jak zdefiniować kto jest Forumowiczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 29.12.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Wątek trwa już długo. Każdy, kto coś w nim pisze w zasadzie popiera pomysł. I nic! To naturalne, ze Forumowicze będą sie wykruszać Wowka! Nie po raz pierwszy podziwiam Twoja "czujność" na wątki, w których uczestniczyłeś. Znowu Twoja dobra pamięć czy jakaś technika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 05.02.2005 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 ja też popieram ,byłoby fajnie pokazac wnukom jak to się domy stawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Niestety odkąd Kodi przestał sie udzielać temat umarł śmiercią naturalną, swego czasu rozmawiałem z Kodim w sprawie podjęcia tego tematu, ale mieliśmy zgoła różne koncepcje.pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts