michalp 25.05.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Witajcie, Krótkie pytanie - mam fundament do wysokości 40 cm nad grun ocieplony styropianem, ale niestety - podzas zasypywania folia kubełkowa nieco pociągnęła ten styropian, który po prostu się odlepił (oczywiście ta część nad gruntem). Docelowo na ten styropian nad gruntem będzie szła kolejna warstwa styropianu jako cokół. I pytanie - czy po doklejeniu tego odklejonego styropianu do ściany fundamentowej zamocować kołki czy poczekać, aż przyjdzie kolejna warstwa, czyli styropianowy cokół i wtedy zakołkować całość? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falus30 25.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 ja bym zakołkował teraz paroma kołkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 25.05.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Zrób to zdecydowanie teraz. Pomimo przyklejenia styro do fundamentów na klej, tam gdzie płyta wychodzi ponad grunt, też przymocowałem go jeszcze kołkami.I teraz to dopiero trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 25.05.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Tak też chciałem zrobić. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts