rumianek 25.05.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 witam chciałabym zapytac o koszta jakie bierze ekipa za postawienie murów i wykonanie dachu. Chodzi o dom z poddaszem uzytkowym o pow. 130m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 25.05.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 witam chciałabym zapytac o koszta jakie bierze ekipa za postawienie murów i wykonanie dachu. Chodzi o dom z poddaszem uzytkowym o pow. 130m2 Bez piwnicy, jeden strop, papowanie dachu - jakies 35 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumianek 26.05.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 czy dobrze rozumiem ze te 35 tys za wszystko?tzn za postawienie murów (bez piwnicy) parteru i poddasza plus wykonanie dachu?troche nie chce mi sie wierzyc ze tak mało, ale nie znam sie dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Rumianku - WYSZUKIWARKA Cena zależy od 1.000.000 czynników ( z jakich materiałów, jak skomplikowany dach, gdzie , z kim, jak , jakim samochodem jeździ inwestor, etc...) Temat ceny SSO, SSZ i jak tylko chcesz znajdziesz spokojnie w wyszukiwarce. Litości.Np. tu :http://forum.muratordom.pl/ile-placiliscie-za-wybudowanie-domu-w-stanie-surowym,t17856.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 30.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 czy dobrze rozumiem ze te 35 tys za wszystko? tzn za postawienie murów (bez piwnicy) parteru i poddasza plus wykonanie dachu? troche nie chce mi sie wierzyc ze tak mało, ale nie znam sie dlatego pytam. Mnie robocizna stanu surowego od wierzchu ścian fundamentowych - tj zrobili wieniec na tej ścianie i w górę, chudziak pod posadzki, ściany, schody, stropy monolityczne [szalunki systemowe miałem we własnym zakresie z montażem] dach, kominyu + klinkier przy schodach wejściowych dla domu 190m3 pow podłogi - 30 000zł. Ekipa dobra, jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts