falus30 25.05.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 mam domek stan- okna-drzwi -instalacje-tynki -wylewki są zrobione "kasy" wystarczy jeszcze na ocieplenie styr.10+siatka i klej na płytki myśle że wszystkie czyli 2 łazienki,kuchnia,hol,wiatrołap niema drzwi wewnętrznych ,okładziny schodów 'drewno' parkiet salon i tp. ale nie w tym rzecz chcemy kredyt na jakieś 100.000lub 150.000 tyś. ale taki że jak coś zostanie żeby było na dowolny cel macie jakieś porady bo ja się pogubiłem w tym wszystkim i jakie były by raty takiego kredytu w opcjach 10 - 15 lub 20 lat Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/102395-potrzebny-kredyt/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 28.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 mam domek stan- okna-drzwi -instalacje-tynki -wylewki są zrobione "kasy" wystarczy jeszcze na ocieplenie styr.10+siatka i klej na płytki myśle że wszystkie czyli 2 łazienki,kuchnia,hol,wiatrołap niema drzwi wewnętrznych ,okładziny schodów 'drewno' parkiet salon i tp. ale nie w tym rzecz chcemy kredyt na jakieś 100.000lub 150.000 tyś. ale taki że jak coś zostanie żeby było na dowolny cel macie jakieś porady bo ja się pogubiłem w tym wszystkim i jakie były by raty takiego kredytu w opcjach 10 - 15 lub 20 lat 1) interpunkcja nie boli 2) możesz wziąć "normalny" kredyt hipoteczny - ja właśnie wziąłem kredyt na dokońćcenie budowy, nie różni się on warunkami od "zwykłego", dotychczasowy stan prac liczy się jako wkład własny. Nie sądzę, żeby bank rozliczał Cię co do złotówki z wykorzystania kredytu, zwłaszcza, że wiele banków nie rozlicza środków na podstawie faktur tylko np. zdjęć z budowy. 3) co do wysokości rat - to zależy od walutykredytu . umów się u doradców finansowych (typ expander czy open finance) podpowiedzą Ci w jakim banku możesz dostac kredyt i jaka będzie mniej więcej wysokośc raty. Jak nie masz czasu to wejdź na stronę www jakiegoś banku większość z nich ma kalkulatory kredytowe, które pozwolą Ci to wyliczyć. Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/102395-potrzebny-kredyt/#findComment-2486784 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts