BorówkaG 16.09.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Witam, Zapisuję się na mapę, ponieważ się budujemy. To będzie trochę trwało i dobrze będzie mieć się przed kim wyżalić i z kim cieszyć - bo Wy przecież najlepiej nas zrozumiecie. Budujemy nasz domek w Borowej Górze pod Serockiem. Czy znajdziemy tu też sąsiadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.09.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 No.... sąsiadami to nie jesteśmy.... . Ale wyżalać się a przede wszystkim cieszyć sie możemy wspólnie.Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.09.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Borowka, czy chcesz sie zapisac na mape grupy warszawskiej? Jesli tak, to musisz w watku Mapa... kliknac Odpowiedz, a nie Nowa wiadomosc i tam napisac. Pozdrawiam i zycze powodzenia, zajrzyj tez do Klubu budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorówkaG 16.09.2003 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Po prostu gapiszon ze mnie. Już tam byłam. Albo mi sie tak wydaje. To pierwsze kroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts