efilo 25.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No to... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 no to powodzenia które słoneczko budujecie z horyzontu czy to drugie parterowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 25.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 słoneczko będzie parterowe z paroma zmianami, jak tylko dostanę gotowy projekt do łapki to do wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 najprościej rzecz ujmując: jak piszesz post to nad okienkiem z tekstem masz żółte przyciskina jednym z nich widnieje IMGnaciśnij go dwa razypomiędzy [/b] a wklej link do zdjęcia.prawidłowy link kończy się na .jpg i Ty miałaś dobry tylko niepotrzebne były te wszystkie nawiasy, img= czy url/ voila wygląda to groźniej niż w rzeczywistości jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 25.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 no to jak z tymi zdjęciami efilo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 25.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 czyli tylko dlatego że miałam za duzo znaczków nie pozało mi się zdjęcie a jak zrobie to dobrze to bedzie wyskakiwało od razu ze zdjęciem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 miałaś i za dużo i za mało zrób jak napisałam a będzie dobrze tylko plizzz - wklejaj większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 25.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 no to jeszcze jedna próbahttp://img385.imageshack.us/img385/1926/obraz437sw1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 25.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 dzięki wielkie efilo, buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 no suuuuper gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no to nadeszła upragniona chwila gratulacje to teraz trzymam kciuki za formalności a z ciekawości: po co Ci zestawienie materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 10.06.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 zestwienie materiałów potrzebne jest mi do zamawiania towaru w hurtowniach, bo jak nie mam zestawienia to skąd mam wiedzieć ile mam zamówić np. m3 betonu na fundamenty, czy ile m2 bloczków na ściany nośne a ile na działowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.06.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no też tak można. u mnie to powiedział wykonawca. i chyba zazwyczaj tak własnie to się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 10.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no w sumie fakt, z wykonawcą jestem narazie wstępnie umówiona ale planuje w najbliższym czasie spotkanie z nim więc zobaczymy co wyniknie w rozmowie a w międzyczasie objechałam już kilka hurtowni i mam jako takie wyobrażenie o cenach i kosztach poszczególnych etapów. Wszystko zaokrąglałam z dużym marginesem w górę bo wole się mile rozczarować paroma utargowanymi rabacikami niż stwierdzić ze smutkiem, że jak liczyłam wcześniej to mi wyszło dużo mnie , a reszta wyjdzie w "praniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.06.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 trzymam kciuki za te miłe rozczarowania. pewnie nie będą częstym gościem ale jakże miłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.06.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mam już wstępnie wyliczone ilości materiałów, przynajmniej tych na początek i zrobiłam dzisiaj rundkę po narazie trzech hurtowniach aby dowiedzieć się o ceny. Na dzień dzisiejszy beton B15 - 250 zł m3, stal fi6 - 3,44 kg, fi12- 3,15 kg, bloczki fundamentowe M6 - 4,20szt., bloczki solbet 24 -12/szt, 12-6,5/szt. W czwartek jadę na dalszy rekonesans. Co sądzicie o tych cenach? wszystkie produkty jeszcze do negocjacji no i z darmowym dowozem bo na terenie miasta. Jak narazie najbardziej przeraziła mnie cena betonu, bo z tego co wyliczyłam to na sam beton wyjdzie ponad 10 tyś., ale jeszcze mam do odwiedzenia dwie betoniarnie choć wielkich różnic w cenie się nie spodziewam. Może już w przyszłym tygodniu będziemy mieli pozwolenie na budowę, ale mówię to szeptem żeby nie zapeszyć A co to jest miasto? Cena stali to jakiś koszmar. Ale faktycznie strasznie idzie w górę więc może zawędrowała faktycznie tak wysoko. Bloczki fundamentowe też wydają się drogo - ja płaciłam po 3,66 ale może już zdrożały. Rozeznaj jeszcze i bądź częstym gościem na wątku z aktualnymi cenami na Wymianie doświadczeń - tam zawsze najświeższe wieści z rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.06.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 a jeszcze jedno beton zawsze porównuj globalnie - razem z pompą i gruchą. sam metr sześcienny mało kiedy mówi coś sensowngo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No no no Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts