Janewa 25.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Mam dwa pytania:- czy po odebraniu domu przez PINB, a więc kiedy oficjalnie staję się jego właścicielem muszę zgłosic ten fakt w Urzędzie Skarbowym?- w jaki sposób dokonac wpisu w księdze wieczystej fakt posiadania domu, czy może jeśli jestem posiadaczem działki, to wszystko co się na niej znajduje automatycznie "jest" już w księdze wiwczystej? Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 tu zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 26.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 u mnie starostwo samo zgłosiło do sądu o ujawnienie budyku , w przeciwnym razie musisz to zrobić samemu , kosztuje to chyba 70 zł. składa się w sądzie wniosek , potrzebny do tego jest chyba wypis z rejestru gruntów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts