marcin 83 25.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 mam taki problem z drogą która jest podzielona na 16 udziałów. ja jestem współwłaścicielem 1/16. mam pisemną zgode współwłaścicielki na dojście dojazd i ułożenie przyłącza która ma 13/16 udziału w tej drodze.Pozostała część należy do małżeństwa czyli 2/16 udziału i tu zaczyna się problem oboje są za granica polski i przyjadą dopiero za kilka miesięcy!!! do pozwolenia na budowę wymagają zgody od wszystkich właścicieli tej drogi . MOZE KTOŚ WIE jak ominąć tych udziałowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia240 25.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Obawiam się że ich nie pominiesz. Za granicą też mogą zrobić u notariusza pisemną zgodę na dojazd i wysłać do Polski, musisz ich odnaleźć i porozmawiać tel. Chyba bez tego nie masz szans, ale się jeszcze popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin 83 27.05.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 udało się wszystkie dok. złożyć teraz pozostało czekać ,a póżniej do banku i ruszamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts