Gość Alina Lozowska 26.05.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam, nad moja działką wiszą linie przesyłowe energetyczne, taką działkę już kupiłam trzy lata temu. Usłyszałam gdzieś,że mogę wystąpić do Enea o wynagrodzenie za korzystanie z mojej nieruchomości. Czy to prawda ?Czy ktoś z Was ma wiedze na ten temat ? pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 26.05.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam, nad moja działką wiszą linie przesyłowe energetyczne, taką działkę już kupiłam trzy lata temu. Usłyszałam gdzieś,że mogę wystąpić do Enea o wynagrodzenie za korzystanie z mojej nieruchomości. Czy to prawda ? Czy ktoś z Was ma wiedze na ten temat ? pozdrawiam Beata zwis linii nie jest korzystaniem z nieruchomości..... co innego gdyby stał słup.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnm 04.06.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 a co jesli jest slup na dzialce, albo lepiej rury gazowe w ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.06.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Moi rodzice mają słup energetyki na działce i po kilku pismach jedyną drogą pozostała droga sądowa, bo Energa twierdzi, że już za to płaci podatek do Gminy i moim rodzicom już nic się nie należy. Chyba dadzą sobie spokój bo sprawa by ich trochę dużo kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts