krukin 15.03.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Ja mam ten gres ułożony na całym parterze. Przy kładzeniu glazurnik nie miał większych problemów z wymiarami,ale jak to bywa przy dużych płytkach, zawsze coś tam się nie zgrywa. Płytki mają ciepły, przytulny odcień. Zaraz po cenie to było decydującym kryterium. Z uwagi na podłogówkę musiał być gres. Chciałam aby podłoga była przytulna a na płytki imitujące drewno nas nie było stać. Nie żałuję wyboru, kupiliśmy je w Castorami za bodajże 36 zł/mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 15.03.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Dzięki za informacje:))A jak z utrzymaniem czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielkopolanin123 13.07.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 dla mnie ta firma jest jedna najgorszą i bede każdemu radził by szerokim ale naprawde szerokim łukiem omijał!!! poczynając od sprzedawców owej firmy koncząc na samej warszawce reklamacjach pracownikow owej firmy krotko na temat produkty warte pracownikow dekory po 4 milimetry różnicy i to ma byc norma to nie żart!!! płytki z dziurami plamy bo podobno przy wypalaniu kazda płytka gres tak ma jak pisałem wczesniej produkt swiadczy o firmie byc może komuś nie przeszkadza fuga 4 mm a następna 7 mm oj tam oj tam zanaczam ze nie jestem upierdliwym klijentem poprostu oszukany ot co nazywajmy rzeczy po imieniu pozostaje mi skuć owe masakryczne płytki CERAMSTIC POP ART kupic nowe a miałem tak ładna starą łazienke proste płytki eh człowiek całe zycie sie uczy prosze poczytac opinie owej firmy nie jestem odosobnionym przypadkiem PS sa na rynku duze tansze ,płytki i wymiarowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
99tomcat 28.07.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Witam Zastanawiam się nad opp! white na ściany w łazience.Cena ok 70zł za płytki 30x60 białe połysk rektyfikowane zachęca. Widzę jest kilak głosów krytycznych ale jakoś takd ziwnei osoby speclanie po to się rejestrudją? Czyżby import z Chin psuł interes salonom z droższymi płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qemiko 02.08.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Też zastanawiam się na nimi. Podobają mi się białe łazienki, a Opp! to chyba już klasyka połączenia bieli i czerni. Czy ktoś ma doświadczenie z tymi płytkami? Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi i opinie. ps. A widziałeś może na żywo te nowe kolorowe dodatki w kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcysiowa 24.01.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Witam. Chciałabym spytać, czy przedmówcy zdecydowali się na płytki Opp? Interesuje mnie ich jakość oraz użytkowanie. Zastanawiam się nad nimi do kuchni więc utrzymanie czystości jest dla mnie istotne. Mam też pytanie czy sam dekor z Opp można by połączyć z innymi płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sofia1 26.07.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 ja ostatnio musiałam zrobić spore zakupy.. Wybudowaliśmy mały domek 55m2 całoroczny. Trafiliśmy też na spore wyprzedaże płytek ceramsticpiliśmy na ścianę , na podłogę i i na zew. na nasz malutki cudowny tarasik:) wygląda to ładnie i kładzenie obyło się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 02.02.2017 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Podbijam temat bo zamierzam kupić płytki Ceramstic pop art white czy ktoś z Państwa układał już takie płytki? czy możecie napisać jak naprawdę jest z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 05.02.2017 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Zakup jedną sztukę płytki i przetestuj. Niestety chiński gres polerowany, zwłaszcza w ciemniejszych odcieniach ( o czarnym nawet nie warto wspominać ) może być problematyczny w utrzymaniu. Zanim zaryzykujesz warto sprawdzić. Tak jak już wspomniałem wcześniej mam zamiar kupić płytki w kolorze pop art white czyli prawie białe lekko wpadające w beż, Miałem kiedyś czarny samochód więc wiem jaki był uciążliwy w utrzymaniu tak samo jak teraz mam czarne meble, w nowym domu wszystko raczej na biało. Chodzi mi o opinie ludzi którzy tą lub podobną płytkę mają na podłodze, i jak ona wygląda w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 23.03.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 podnoszę temat,czy ktoś kładł Opp! White 30*90 na ścianę? jakie doświadczenia?szukam też informacji nt. gresu Scania - też Ceramstic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts