wojgoc 26.07.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Moi drodzy, nie ma jak nasze płytki ceramiczne i gresy. Parę lat temu od człowieka związanego z produkcją ceramiki dowiedziałam się, że nasze pokłady iłów do produkcji ceramiki są jednymi z najczystszych i najlepszych, a i technologia produkcji jest na wysokim poziomie. Mam płytki włoskie w łazience. Mija 5 rok od położenia i niestety na skutek jakiścich naprężeń kilka z nich ma pęknięcia w poprzek płytek, będzie to z czasem co raz bardziej widoczne ;(. Wychodzi na to, że kupiłam bubel! to który polski producent ma te najczystsze iły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaBojko 26.11.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witam mamy na korytarzu położony taki gres tylko sęk w tym że nie wiemy jaka to firma, gres kupiliśmy w OBI i na kortonach nie było żadnej nazwy firmy, chodzi o to że majster który kładł nam ten gres ołowkiem rysował na nim kółka i krzyżyki po to aby zaznaczyc po których już płytkach można chodzić. Problem polega na tym że teraz tego ołówka nie możemy niczym zmyć i to już tak ponad rok czasu męczymy się, nie możemy ich zaimpregnowac bo wtedy już nigdy tego nie wyczyścimy. w OBI mąż pytał o jakiś środek do czyszczenia tych płytek ale niestety nic nie działa, próbowałam już czyścić domestosem, zmywaczem do paznokci, sokiem z cytryny i nic nie pomogło. Pojawiają się jakieś dodatkowe plamy które też ciężko umyć Może ktoś z Państwa poradzi nam czym domyć te płytki, będziemy bardzo wdzięczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corda 22.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam,Dzisiaj spodobały nam się w sklepie płytki Ceramstic Venetia. Czy ktoś z Was ma je w swojej łazience? Ciekawa jestem opinii, jak się sprawują.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.04.2011 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam Podbijam temat bo bardzo mi się podoba kolekcja CERAMSTIC CALACTA. Sprzedawca mi mówił, że produkowane w chinach ale z hiszpańskich kompnentów? Ile w tym prawdy? Jak ktos już dłużej użytkuje to się może wypowie? Podobno kiedyś te płytki nie miały "papierów" ale od jakiegos czasu "podobno" mają wszystkie konieczne badania i inne temu podobne. Czekam zatem na jakieś informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fabciu2005 03.02.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 witam. my kupiliśmy ceramstic onyx, popękało nam szkliwo na dekorach, strata towaru za 2.ooozł, który jest położony, przyjechał przedstawiciel firmyn zrobił zdjęcia, sam był zszokowany, bo nie znalazł żadnego dobrego dekoru, wszytkie popękane, i za 4 dni przyjeżdżają z samej w-wy i będą wymyślać, że podłoże nie takie, pomimo , ze nowo zrobione i tak dalej, nie kładżźcie tych płytek nigdzie, badziewie za grube pieniądze i jeszcze nie chcą się przyznać do błędu-bo podobno jesteśmy 1 którzy reklamują te płytki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fabciu2005 11.04.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 witam. ja również mam problem z ceramstic onyx? Ty również te same masz, bo wymiar się zgadza, ja złożyłam reklamacje i również mnie zbyli, ale dowiedziłam się ze jak będzie więcej osób to są większe szanse na wygranie z producentem, błagam odpisz mi na emeila dominikfabianwp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 30.04.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Fabciu2005 sadząc po tresci Twoich dwoch postów, w ktorych sam siebie informujesz ze masz problem z tymi plytkami odnosze wrazenie ze nie jest to prawdziwa informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 02.05.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja mam ceramstic alchemia w małej łazience, glazurnik nie narzekał, jedynie co usłyszałam, że miękkie.http://img85.imageshack.us/img85/7274/dsc04641mx.jpghttp://img403.imageshack.us/img403/2228/dsc04642x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doris12 17.08.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja mam ceramstic alchemia w małej łazience, glazurnik nie narzekał, jedynie co usłyszałam, że miękkie. http://img85.imageshack.us/img85/7274/dsc04641mx.jpg http://img403.imageshack.us/img403/2228/dsc04642x.jpg Proszę o więcej zdjęć, podoba mi się ta plytka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happygirl1984 07.09.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Spodobały mi się płytki Opp! http://www.ceramstic.com.pl/opp.html?style=city Szukam czegokolwiek o nich na necie, ale kiepsko z informacjami. Znalazłam jedną aranżację. Chciałabym wysłuchać opinii osób, które mają glazurę tej firmy w swoich łazienkach. Jakiej jakości się spodziewać? Widziałam kilka płytek na żywo i są bardzo eleganckie, ale ciekawe jak przy większych ilościach. Proszę o zdjęcia tej kolekcji na żywo, o ile ktoś już je ma na ścianie. Dziękuję i pozdrawiam! PS: Zakładam nowy temat, gdyż nie znalazłam nic w archiwum poza gresem polerowanym na podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 17.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 też się dołączam do pytania, wpadła mi w oko Eleganza z Cermstica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 10.10.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Witam,mamy położony na podłogach gres Saragossa, świeżo zafugowany, więc jeszcze o użytkowaniu niewiele mogę powiedzieć, ale wygląd i jakość na prawdę super. Do łazienki mamy kupione płytki z serii Glam-art i Energy. Za parę dni będę wiedzieć, jak się sprawują przy kładzeniu. Na razie wiem, że są równiutkie, bardzo ładne, solidne. Doświadczony kafelkarz chwali. Towar przyjechał firmowo porządnie spakowany, w bardzo dobrym stanie.Oby nie zapeszyć, jak dotąd Ceramstic (made in China) zaskoczył mnie pozytywnie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.10.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Happy, będę niezmiernie happy, kiedy zaczniesz się dopisywać do istniejących wątków Edytowane 10 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happygirl1984 10.10.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Gdyby były na temat to bym się dopisywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chom1 13.01.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam serdecznie, mam pytanie i prośbę do Lawenda i Lubczyk... otóż daj znać jak ten gres się użytkuje bo właśnie jestem na etapie dokonywania wyboru i bardzo mi się podoba Saragossa. I jak bym mogła prosić o jakieś fotki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 09.02.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam, mamy położony na podłogach gres Saragossa, świeżo zafugowany Oby nie zapeszyć, jak dotąd Ceramsti 'c (made in China) zaskoczył mnie pozytywnie! Pozdrawiam Jaki kolor gresu saragossa wybrałaś ? Czy jest polerowany, jesteś zadowolona? Proszę o fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko-88 19.03.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) witam czy ma ktoś w domu położone płytki ceramstic Alchemia?? chciałabym wiedziec jak sie sprawują i jak sie je kładło itp za jakiekolwiek informacje bede wdzieczna.... zdjecia mile widziane Edytowane 19 Marca 2013 przez slonko-88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daruśka 05.05.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam, razem z mężem planujemy płytki Ceramstic Traverhome w łazience i Ceramstic Arena w salonie i kuchni, czy ktoś ma może lub planuje położenie płytek tej firmy w domu. Podobno są to chińskie płytki, więc mamy pewne obawy co do położenia tych płytek. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie odpowiedzi... Do przyjścia wykończoniowców mamy jeszcze 2 tygodnie, więc czasu jest niewiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_s_z 05.05.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ja z kolei wypatrzyłam płytki - a raczej dekor Ceramistic Energy - dekor Provence DS-65 60x30cm kolor fioletowychciałabym je dać w kuchni nad blatemma ktoś u siebie te płytki ?? czy można je dać koło kuchenki gazowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 14.03.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam!Czy ktoś ma u siebie gres Sofio firmy Ceramstic i może podzielić się opinią na temat użytkowania?Z góry dzięki za wszelkie informacje:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts