tofee 30.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 GRATULACJE !!! Bardzo zazdrościmy i życzymy snów o wygranej ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 31.08.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Pięknie wasz domek juz wyglada Czekamy na następne fotki... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 01.09.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Agnieszka, czekam z zapartym tchem na fotki i na relacje z pierwszych dni w nowym domku. Gratuluję przeprowadzki !!!!!!!!!!!!!!!! Nie zapominaj o nas, pozostałych budujących i trzymających kciuki za Twoją budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 03.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Rewelacyjny Domek - Gratulacje masz śliczne drzwi wewnetrzne, jeśli mogę prosić o jakieś namiary na nie, nazwa ewentualnie cena - jestem na etapie poszukiwań do swojego domku, a Twoje bardzoooo mi sie podobają, slicznie dziękuję, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 13.09.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 witaj, ja własnie boję się że po wybudowaniu domu wcale nie będę chciała tam mieszkać jak przeprowadzałam się do swojego mieszkania też było mi źle i smutno i całkowicie do kitu po miesiącu przyzwyczaiłam się, a teraz to wcale nie chcę się z mieszkania wyprowadzać, więc może u Ciebie tez tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 17.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Agola! Przeczytałam Twój wpis w dzienniku i troche mnie podłamałas. ja wprawdzie do przeprowadzki mam daleko ale potwierdziłas moje obawy. Pisz jak jest i mam nadzieje że to minie. Pozdrawiam Magda na razie z 43 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 17.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witaj U mnie jeszcze daleko do budowy domu. Mam jednak obawy, że potem wszyscy się porozchodzą po domu i będziemy daleko od siebie... Ale dalej marzę o domku. Pozdrawiam i trzymam kciuki za aklimatyzację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 18.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Agola - Wasz dom jest przepiękny. Jest gotowy, skończony, zamieszkały. Dokonaliście tego. Teraz pewnie wychodzi z Ciebie cały ten stres, napięcie, konieczność pilnowania wszystkich szczegółów. To wielki wysiłek dla całej Waszej rodziny. Zbudowaliście go tak jak chcieliście, teraz po prostu - polubcie go. Będzie dobrze, zobaczysz. Życzę samych pogodnych dni pod nowym dachem! Pozdrawiam, Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 19.09.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witaj U mnie jeszcze daleko do budowy domu. Mam jednak obawy, że potem wszyscy się porozchodzą po domu i będziemy daleko od siebie... Ale dalej marzę o domku. Pozdrawiam i trzymam kciuki za aklimatyzację. Niesamowite... mnie dręczą te same myśli... W mieszkaniu to jednak wszyscy są blisko siebie, a w domu każdy pójdzie na swoje pięterko i co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 19.09.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Myślę, że niejedna osoba ma takie obawy. To jest chyba naturalne. Na pewno po przeprowadzce na początku jest tak dziwnie, po prostu inaczej. Potem jednak nadchodzi czas radości z tego co udało się dokonać wspólnymi siłami. Ja wierzę w to, że będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 19.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Prześliczny domek.......!!!!!!Ciekawa jestem jak wyjdzie Twoja elewacja, ja też nie mogę zdecydować się na kolor ale wiem ze dach ma być ciemny a elewacja jasna - tj jak u Ciebie.A teraz dwa pytanka: co masz położone na dachu, jaki to kolor i firma? i co to za płytki w tej większej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość m.mc 03.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Bardzo ładny dom, gratulacje. Z mężem myślimy o bardzo podobnym - APS 181. Dlatego bardzo jestem ciekawa zdjęć salonu, interesuje mnie jak na szerkość mieszczą się meble. Proszę o duużo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 03.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Agola, jestem u Ciebie nie po raz pierwszy ale pierwszy raz się wpisuję z gratulacjami i podziękowaniami za dwie inspiracje: zegar z foto (zamowiłam jako prezent parapetówkowy) oraz oczywiście kamyki - tylko w mojej wersji będzie to wersja zmodyfikowana bo nie kamyki pod szybą tylko plaża:) Zbliżamy się do realizacji i pytanie do Ciebie: jak jest połączona szyba z płytkami? silikonem? i na czym ta szyba się opiera - jest jakaś ramka gumowa? Będę wdzięczna za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 16.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 23.12.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Życzę Ci dużo spokoju świątecznego, czasu spędzonego z rodziną. Najlepszego swiątecznie...http://cap35.caption.it/355/captionit120846I894D30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Gratuluję łazienki z kamieniami. Bardzo ładnie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Gratuluję łazienki z kamieniami. Bardzo ładnie wyszła. Przylazłam za Mayland Piękna łazienka, a więcej zdjęc kiedy będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 21.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Agola - ależ pieknie mieszkacie! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 22.01.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Aga- super, naprawdę bardzo mi się podoba. Sama zastanawiam się co wsadzić do wnęki, a anioły są super pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 o rany ale ładnie u ciebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts