jessi 31.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewunia1027 17.05.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 hej. nie moge sie napatrzec na Wasz piekny domek i nie moge sie doczekac az nasz tak bedzie wygladal mam małe pytanko jakie wymiary sa stołu i ile krzeseł do niego kupiliscie??? pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 15.08.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 stół - 1,90m, po rozłożeniu - 2,50 , krzeseł - 6. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologia 05.11.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Agola, witam Cie serdecznie i zapewniam, ze masz piekny i ustawny dom! Bardzooo dlugo szukalismy odpowiedniego projektu i wlasnie APS najbardziej nam przypadl do gustu. Twoj dziennik wrecz wchlonęłam i czesto usmiechałam sie jak go czytałam bo tak podobnie myslimy ( nawet o Twoich rozterkach i samotnosci) a jeszcze ta rocznica, 15!! My chcemy budowac sie pod Wroclawiem i byłamy berdzo, bardzo wdzieczna za mozliwosc porozmawiania i ewentualnego obejrzenia tej przestrzeni... bo TO wlasnie mnie najbardziej zaniepokoiło. Pozdrawiam i jesli masz taka potrzebe to chetnie doradze w sprawie roslin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 14.07.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Do Sylwussi - Lampa!!! Przykro mi, nie odnajdę już producenta i nie pamiętam. ale na pewno w Leroy Merlin udzielą wam takich informacji. Jak za taką cenę to natychmiast bierzcie. Lampa prezentuje się przepięknie, a ja dałam za nią ponad 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 14.07.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Pokrycie dachowe Panie Michale, dachówka jest grafitowa firmy Brass. Co do wymiarów ścianek kolankowych muszę zapytać męża i dam znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 24.07.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Wpadłam się przywitać, bo często zaglądam na strony Twojego dzienniczka i podziwiam zdjęcia domu. Wszystko super urządzone, elewacja natomiast przepiękna. Miło popatrzeć na tak gustownie wykończony domek. Ja mam jeszcze przed sobą cały ten najciekawszy ale zarazem najtrudniejszy chyba etap. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmarta27 20.11.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam Cię Agola... Właśnie przeczytałam jednym tchem Twój dziennik i jestem zachwycona... Ja buduję dom z innego projektu, ale Twój dom, Twoje wnętrza będą dla mnie inspiracją...Strasznie podobają mi się kamyczki w łazience... też mi się takie marzą, i lampy też mamy w podobnych gustach... Twoje dekoracje okna, czy barku, czy stołu wraz z nadchodzącą porą roku, czy świętami po prostu zapierają dech w piersiach... Dziękuję Ci że nadal prowadzisz ten dziennik... Wpraszam się i zostaję na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiekswistak 20.11.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 WitamChciałam zapytać z jakiej firmy braliście drzwi wewnętrzne do domu APS 119 i co to za kolor? Buduję taki sam dom. Grugie pytanie czy ogrzewacie dom kominkiemPozdrawiamGośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiekswistak 20.11.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 I jeszcze mam pytanie z jakiej firmy braliście elewację i co to za kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 21.11.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witaj, xmarta27 Och, jak mi się zrobiło miło, gdy przeczytałam twój wpis. Cieszę się ogromnie, że ktoś ogląda dziennik i podobają mu się zdjęcia. Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa, ogromnie mnie ucieszyły. Cokolwiek będę teraz zmieniać czy ulepszać to przede wszystkim z myślą o tobie, pozdrawiam Martuniu, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmarta27 22.11.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dziekuję Ci Agola i czuję się zaszczycona:)Będę (jak pozwolisz) ściągać od Ciebie, bo sama nie mam takiego zmysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 22.11.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witaj gosiek!Odpowiadam:1. Drzwi wewnętrzne mamy z firmy Porta, kolor: dąb 4 (chcieliśmy jak najbardziej zbliżony do dębu złocistego - nasze okna).2. W kominku palimy codziennie - przyjemnie i oszczędniej. Oprócz kominka z płaszczem wodnym mamy tylko gaz. 3. Koloru elewacji niestety nie pamiętam, jest gdzieś w dzienniku, ale musiałabyś poszukać. Pozdrawiam cieplutko, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmarta27 26.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Wiaj...Zaparło mi dech w piersiach, dlatego powiem, tylko dwa słowa:dziekuję i prześlicznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmarta27 20.03.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witaj Agola..Jak tam przygotowania wnętrzarsko, stroikowo, dekoracyjne na te święta? Zdradzisz już teraz jakiś pomysł?POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 27.03.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Hej, Martuniu, od tygodnia chcę wrzucić zdjęcia na forum i mam problemy z imageshack, jeszcze troche cierpliwości, nie poddam się, wiesz, gdzie diabeł nie może tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmarta27 29.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 "Wiosna Wiosna, Wiosna ...Ach to TY...." Takie skojarzenie jak tylko zobaczyłam Twoje zdjęcia z tulipanami... Takie metamorfozy ściany też kojarzą mi się z wiosennym przebudzeniem i chęcią zmienienia czegoś... wyszło extra..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomura87 30.09.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 witam bardzo podoba mi się ten dom . jestem na kupnie projektu ale na pewno nie zdążę w tym roku coś wybudować . chciałbym się dowiedzieć czy była by możliwość skserować projekt od państwa ponieważ chciałbym zobaczyć dokładnie jak to wszytko wygląda i ile by to wszytko kosztowało . Oczywiście za wszystko zapłacę pozdrawiam . proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aciagilbert 19.07.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witam serdecznie!Dzisiaj natrafiłam na Pani bloga i jestem pod wielkim wrażeniem. Dom jest przepiękny, przytulny , zrobiony ze smakiem. Ogród powoli nabiera kształtów. Po prostu jest prześlicznie. Będę tu do Pani zaglądać, bo miło oko nacieszyć takimi widoczkami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 13.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jak tu pięknie, można się zakochać w Twoich wnętrzach i ogrodzie, masz dar kobieto i nie marnuj go Możesz na tym zbić fortunę, zacznij tylko odpłatnie udzielać porad stylistycznych Jest ślicznie Jestem Twoją fanką od kiedy przeczytałam jednym tchem cały dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts