Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

APS 119 - AGOLA, czyli jak wykończyć dom i nie zwariować

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 166
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 2 months później...
Agola, witam Cie serdecznie i zapewniam, ze masz piekny i ustawny dom! Bardzooo dlugo szukalismy odpowiedniego projektu i wlasnie APS najbardziej nam przypadl do gustu. Twoj dziennik wrecz wchlonęłam i czesto usmiechałam sie jak go czytałam bo tak podobnie myslimy ( nawet o Twoich rozterkach i samotnosci) a jeszcze ta rocznica, 15!! My chcemy budowac sie pod Wroclawiem i byłamy berdzo, bardzo wdzieczna za mozliwosc porozmawiania i ewentualnego obejrzenia tej przestrzeni... bo TO wlasnie mnie najbardziej zaniepokoiło. Pozdrawiam i jesli masz taka potrzebe to chetnie doradze w sprawie roslin :)

• 8 months później...
  • 2 weeks później...

Wpadłam się przywitać, bo często zaglądam na strony Twojego dzienniczka i podziwiam zdjęcia domu. Wszystko super urządzone, elewacja natomiast przepiękna. Miło popatrzeć na tak gustownie wykończony domek. Ja mam jeszcze przed sobą cały ten najciekawszy ale zarazem najtrudniejszy chyba etap.

Pozdrawiam serdecznie :D

• 3 months później...

Witam Cię Agola...

Właśnie przeczytałam jednym tchem Twój dziennik i jestem zachwycona... Ja buduję dom z innego projektu, ale Twój dom, Twoje wnętrza będą dla mnie inspiracją...

Strasznie podobają mi się kamyczki w łazience... też mi się takie marzą, i lampy też mamy w podobnych gustach... Twoje dekoracje okna, czy barku, czy stołu wraz z nadchodzącą porą roku, czy świętami po prostu zapierają dech w piersiach... Dziękuję Ci że nadal prowadzisz ten dziennik... Wpraszam się i zostaję na dłużej...

Witaj, xmarta27

Och, jak mi się zrobiło miło, gdy przeczytałam twój wpis. Cieszę się ogromnie, że ktoś ogląda dziennik i podobają mu się zdjęcia.

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa, ogromnie mnie ucieszyły. Cokolwiek będę teraz zmieniać czy ulepszać to przede wszystkim z myślą o tobie, pozdrawiam Martuniu, pa

Witaj gosiek!

Odpowiadam:

1. Drzwi wewnętrzne mamy z firmy Porta, kolor: dąb 4 (chcieliśmy jak najbardziej zbliżony do dębu złocistego - nasze okna).

2. W kominku palimy codziennie - przyjemnie i oszczędniej. Oprócz kominka z płaszczem wodnym mamy tylko gaz.

3. Koloru elewacji niestety nie pamiętam, jest gdzieś w dzienniku, ale musiałabyś poszukać.

Pozdrawiam cieplutko, pa

• 1 month później...
  • 2 months później...
  • 6 months później...

witam

bardzo podoba mi się ten dom . jestem na kupnie projektu ale na pewno nie zdążę w tym roku coś wybudować . chciałbym się dowiedzieć czy była by możliwość skserować projekt od państwa ponieważ chciałbym zobaczyć dokładnie jak to wszytko wygląda i ile by to wszytko kosztowało . Oczywiście za wszystko zapłacę

pozdrawiam . proszę o odpowiedz

• 9 months później...
  • 1 month później...