Agola 27.10.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Dziękuję za wszystkie miłe słowa, aż się cieplutko robi na sercu. Zawiodłam jednak chyba tych, którzy chcą coś poczytać, bo u mnie to raczej foto-dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula75 02.01.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Hej Agola. Poszukuję informacji na temat piwniczek pod tarasem i wyświetliła mi się Twoja Jak po tych kilku latach użytkowania Wasza sprawdza się w praktyce? Jakiej wysokości jest Wasza piwniczka? I ostatnie pytanie- czy oprócz narzędzi (jak wspominałaś w którymś ze swych wpisów) trzymacie w niej np. drewno do kominka? Będę wdzięczna za odpowiedź, mamy dylemat i tysiąc pomysłów na nasz taras, który ze względu na ukształtowanie działki nie może być taki, jak sobie zaplanowałam... Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Pozdrawiam. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 04.01.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Cześć Aguś! W naszej nieplanowanej piwniczce, która ma 1,70 wysokości (bo tak wyszło), ale jest szeroka trzymamy prawie wszystko: wszystkie narzędzia do ogrodu, doniczki, ziemię, karmniki, środki do roslin, kosiarkę, grill itp.Drewno do kominka mamy w drewutni - bo musi być na powietrzuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SantaB 05.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witam, Zainteresował mnie ten blog. Wszystko takie ciekawe, że straciłam pół dnia na podziwianie. Zastanawiamy się nad budową tego projektu. Czy dobrze zrozumiałam, że Wasz dom ma garaż na 1 auto? Mogłabym uzyskać więcej informacji? Ile wyniosły koszty budowy? Czy da się urządzić sypialnię nad garażem jak będzie miał 1 stanowisko? Czy u Was jest odległość po 4 metry z każdej strony do sąsiada? Bo my mamy działkę szerokości 21 metrów i nie wiem czy to nie za mało do tego domu. Bardzo proszę o kontakt: [email protected]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula75 10.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Wielkie dzięki Agola za szybką odpowiedź. W naszym przypadku też ta przestrzeń nie była planowana, ale chyba będzie funkcjonalna. Zwłaszcza, że mieści się tam tyle rzeczy, które wymieniłaś. Pozdrawiam serdecznie i z góry zapowiadam, że czasem będę się do Ciebie "wpraszała", żeby podziwiać i szukać inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.06.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam u Ciebie,śliczny domek masz i ogród piękny:) Mam pytanie odnośnie płytek położonych na schodach .jaka firma i kolor,bo też chcę podobny kolor położyć A i jeszcze zapytam ,po jakim czasie stwierdziłas.że chcesz tu mieszkać,bo wiem,że na początku najlepiej nie było:cool: Ja za miesiąc się przeprowadzam i też mam pewne obawy, czy się przyzwyczaję.Podobnie jestem typowym blokersem:bash: Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 29.06.2014 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ana, są to płytki firmy Paradyż - Aquarius brązowy. Mieszkamy 6 lat, przyzwyczaiłam się tak po 3, ale i tak chyba na stare (choć jeszcze odległe) lata przeniosę się do bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts