matika 19.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Agnieszko widzę, że gustujemy w tych samych kolorach, w domu w którym mieszkamy mój salon ma taki kolor jak Twój w nowym domku, a gabinet taki jak nasza sypialnia. Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia z postępu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 28.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 witam własnie natrafiłam na twój dziennik i powiem że ładnie wykanczacie swój domek podobają mi się kolory w pokojach ja kiedys będę robiła w bardzo podobnych kolorach na górze jedynie dół nieco ciemniejszy zrobie ale ogólnie pozytywne wrażenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.07.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam serdecznie pomysł z kamieniani bardzo trafiony ...u nas również bedą ale pod"misą wc"i moje pytanie gdzie zdobyłas te kamienie i w jakiej cenie ja szukam u nas w okolicy i niemoge znaleźć ( ........ z białych kamieni to maja tylko zwykły grysik ido tego drobny prosze o informacje.. P.S Wasz domek bardzo mi się podoba i zazdroszczę tego etapu prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 04.07.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam, oj my też się naszukaliśmy - w Internecie, marketach Obi, Castorama i nic. Aż w końcu ujrzeliśmy je w pewnym stoisku jednej z galerii wrocławskich. I tak długo męczyliśmy panią i projektanta tegoż stoiska, że nam dali namiary. Jest to firma Budmed we Wrocławiu (ul. Pawia). Kamienie to otoczaki dolomitowe,cena: 0,60 zł za kg. My kupiliśmy 60 kg i tyle znajduje się pod naszą umywalką, ale chyba jeszcze z 5 kg musimy dokupić. Jest jeszcze jakaś firma w Jeleniej Górze (znaleźliśmy przez Internet), gdzie pan chciał nam wysłać każdą ilość, ale nie były takie białe. W Budmedzie można wybierać samemu wielkość otoczaków: małe, średnie, duże i samemu pakować je do worków. Twój pomysł też jest dobry, widziałam taką realizację (fajnie wygląda) i mam nawet zdjęcie. Jak odszukam umieszczę w dzienniku. Dziękuję za miłe słowa na temat domku i życzę cierpliwości przy budowaniu i wykańczaniu. Jak można, będę do ciebie zaglądać. Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 09.07.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Sliczny domek-szczegolnie lazienki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 09.07.2008 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziękuję za miłe słowa o naszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 15.07.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 świetnie gratuluje fajnych pomysłów ! i odważnych kolorów jak się nazywają te płytki na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 15.07.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Agola, udałam sie do Was z rewizytą i muszę przyznac, ze domek zaczyna nabierać finalnych szlifów i klasy. Masz fajne pomysły... Robota Wam sie az pali i widać ze macie super tempo. Znam tą czekoladową, koronkową tapetę. Na zdjeciach jej tak nie widac, w rzeczywistosci jest przepiękna. Cudo.Sama sie zastanawiałam, czy jej nie polozyc u nas w sypialni... Trzymam kciuki za dalsze postepy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 17.07.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Szczepku, płytki na tarasie to gres szkliwiony - tanger beż i brąz. Jest jeszcze piasek (opoczno). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam Przybiegłam zajrzeć co tam budujesz Domek bardzo ładny i widzę, ze blisko przeprowadzki !!! Trochę zmian robiłaś na etapie wykończeniówki - i zmianę koloru i kształt tego łuku uważam za bardzo udane !! Przy okazji - pytałas o firany na okna dachowe. Widziałam ostatnio gdzieś aranżację - zaraz znajdę linka i podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Coś znalazłam - inne niż poprzednie ale zdecydowanie ( jak na mój gust ) ładniejsze. : http://www.ridex.com.pl/gal/7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 jeszcze cosik : http://www.brawofirany.pl/Files/gallery/full/pict0697.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 18.07.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Reyzel, dziękuję Ci ogromnie za fotki z zasłonkami. Obydwie wersje mi się podobają, jak już dojdzie do wieszania na moich okienkach, dam znać. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 18.07.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 witam no niemoge sie napatrzec na wasz cudny domek tak pięknie wszystko wykanczacie a te kamienie ja na zdjęciu widziałam to białe, są przepiękne strasznie mi się podobaja sama takie sobie fundnę jak już bedę się wykanczac w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 18.07.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Och, dziękuję. Cieszę się, że komuś podoba się to, co wyczyniamy, chociaż parę rzeczy już bym zmieniła. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 18.07.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Powiem tak 3 zmiany i 3 na plus ,kolor fugi duzo mniej się "rzuca w oczy"zdecydowanie dobre posunięcie z wymiana koloru ,kolor w pokoju bardziej spokojny i stonowany o wiele cieplejszy i przytulniejszy wygląda,łuk bardziej nowoczesny i duzoooooooooo ładniejszy niz zamierzany wcześniej trzymam kciuki za tempo prac na budowie....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 19.07.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Podgladałam was już ostatnio, ale widzę, że baletnica przybyła. Śliczna I ściągam pomysł na zasłonki (czy co to jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam serdecznie, właśnie przeczytałam cały wątek i masz bardzo fajne pomysły. Nie będę oryginalna chwaląc kamienie w łazience ale pierwszy raz to widzę i bardzo mi się spodobało. Poza tym suuuuuuper żyrandol do pokoju córki. Totalnie mój gust, ciekawa tylko jestem jak ze światłem przy takim górnym oświetleniu? (baletnica wyszł a też extra ) powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 23.07.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Tofee, szczerze powiem, że w trakcie kupna lampy trochę obawiałam się tego oświetlenia. Daliśmy jednak mocniejsze żarówki i jest dobrze. Córcia będzie miała jeszcze jedną lampkę przy łóżku do czytania. Dziękuję, że zajrzałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matika 23.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Agnieszka tylko podziwiać. Praca pali Wam się w rękach. Jeszcze troszkę i będziecie mieszkać w nowym gniazdku. Baletnica w pokoju córci ślicznie się prezentuje, podziwiam Cię trzeba mieć "fach" w ręku żeby malować takie malunki. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia kuchni, bo ona sprawia mi jak na razie największy kłopot. Co do paneli ja wybrałabym ciemniejsze. Jeszcze dwa pytanka możesz mi podać namiary na elektryka i cenę, może być na priv. po drugie jak urządzasz garderobę przy wiatrołapie, zabudowujesz w środku szafę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts