sylwia_999 25.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 jestem zachwycona Twoim domkiem i normalnie jak czytałam te punkty co przeszkadzało Tobie w pierwszych dniach mieszkania w nim to mam chęć Cię..........................udusić!!!!! Bo jak ja się doczekam (ps. mnie też by się przydał najpierw sen a potem rzeczywista wygrana) tego żeby nasz domek wyglądał jak Wasz to chyba nie będę z niego wychodzić no chyba ze na ogródek Gratuluję serdecznie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna455 09.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 witam piekny domek super urządzony.Ja tez niedługo będę wykańczać z mężem nasz domek i mam pytanie jak jest połączona szyba ta na kamykach z płytkami jakimś silikonem czy jak? Proszę o odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia-K 13.02.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jeeeeeejuuuu ale macie piekny domek, śliczny jest, nie mogę się napatrzeć. Napisz proszę co to za okna (firma kolor itp) jak mozesz to podaj cenę. I mam pytanie o dachówkę - tez piekna - czy to czarna czy grafit, jakiej firmy? Wogóle wszystko piękne. Świetny gust - i gratuluje ukończenia. Pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 03.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 PRZEPIĘKNIE!!!!!!!Kiedy nasz domek bedzie tak pięknie wyglądał, jeszcze mamy tyle do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 [przeniesione z dziennika budowy] Witam Cię, JA mieszkam w domku APS 105. Twój dom jest zachwycający. Bardzo ładnie urządzony. Bardzo podoba mi się pomysł z kamieniami w łazience. W związku z tym mam pytanie jak dużą wnękę w podłodze robiliście na te kamienie i czy dużo ich potrzebowałaś??. My mieszkamy na dole i teraz dopiero kończymy górę (niestety względy finansowe więc jeszcze wykańczanie górnej łazienki prze de mną (może bym namówiła swojego męża na taki pomysł Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81092.htm Przy okazji ......Gratuluję pięknego domu pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 23.03.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ALEŻ ZE MNIE TRĄBA! MYŚLAŁAM, ŻE OD MOMENTU MOJEJ PRZEPROWADZKI NIKT DO MNIE ZAGLĄDAŁ I NIE KOMENTOWAŁ, A NIE POPATRZYŁAM, ŻE JUŻ MI SIĘ DRUGA STRONA OTWORZYŁA. A TU MOI TOWARZYSZE DOLI I NIEDOLI PISZĄ OD WRZEŚNIA, A JA NIC... trąba do kwadratu ze mnie Aż mi się cieplej na sercu zrobiło, gdy poczytałam wasze wpisy i przepraszam za tę sytuację wszystkich oczekujących na jakieś informacje. Dziękuję za ciepłe i miłe słowa tofee, jjokf, magdab7, Agnieszce i Robertowi, nely, mk1, megi*, dar.al, Jolasi, Aleks:), m.mc, Ineso, olorobal, mayland, kaśce maciej, jessi, sylwia_999, czarna455, misia-K, DP1982 i Edzi. A teraz odpowiadam: Aleks:) - nasze dachówki to firma Braas, kolor: grafit Inesco, DP1982, czarna455 - szyba w łazience ma szer. 0,5 m, dł. - 1,20 m. Kamieni zmieściło się tam 60 kg, są to otoczaki dolomitowe. Szyba opiera się na kątownikach aluminiowych, jest przyklejona silikonem. Są to 2 szyby po 4 mm sklejone ze sobą. Szyba z montażem kosztowała 300 zł. misia-K - nasze okna są plastikowe w kolorze złoty dąb Agnieszka i Robert - nasze drzwi są z firmy Porta. Co do domu, powiem szczerze, że dalej z najwiekszą radością wróciłabym do mojego starego mieszkania. Zaczęłam systematycznie grać w totolotka (jutro 13 milionów!!!) i gdy tylko wygram - kupuję większe mieszkanie w bloku na moim ukochanym osiedlu. Minęło pół roku od zamieszkania tutaj i wcale nie jest lepiej. Jak na ironię brakuje mi ludzi, sąsiadów idących lub wracających z pracy, szumu, ruchu, życia. A tu cicho, cicho i żadnego ruchu przed oknami. Postanowiłam jeszcze stworzyć ogród, jak on mnie w tym miejscu nie zatrzyma to już nic nie pomoże. W każdym razie jednego kupca na dom już mamy. A wy budujcie małe domki, bo tylko małe powierzchnie pozwalają na takie bliskie bycie ze sobą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DP1982 24.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Agola!!!! Szczerze jestem w szoku . Mieszkam już w moim domku 2 lata!!!!Nigdy ale to przenigdy nie zamieniłabym go na mieszkanie (jakichkolwiek rozmiarów) w bloku!!!! Przez 3 lata mieszkałam wraz z moimi teściami (my góra,oni dół.....wspomnienia!!!!!!!!!chyba najgorsze z możliwych, a...i prawie całe życie młode z rodzicami (dwie kondygnacje my na dole siostra mamy na górze (czyli taki mini blok) I POWIEM JESZCZE RAZ NIGDY!!!! My mamy powierzchni użytkowej 167 m. O dziwo nie krzyczymy do siebie ...ale się szukamy Nasz dom stoi na odludziu ...SERIO!!!Nawet jakbyśmy chcieli kogoś podejrzeć to widzimy jedynie światła w domach i to wszystko...ale powiem Ci, że dla nas to ogromna radość spokój cisza, nikt Ci nie zagląda, nikt nie podsłuchuje itd. Myślę, że chyba zależy to od podejścia i chyba wspomnień...ja marzyłam o własnym kawałku ziemi, o własnym rozpalaniu w kominku (ba ja mogę i we własnym piecu palić) oby we własnym... Domek masz piękny...cudowny powiem szczerze, że zachwycona jestem wręcz..tym bardziej, ze ja też mam APS!!!! Mam pytanko czy mogłabyś powiedzieć mi z jakiego materiału masz uszytą firanę w kuchni. Projekt jest tak cudowny, że zamierzam go troszkę skopiować Bardzo dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 27.03.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Uuuups, jaki materiał - nie wiem . A co do wzoru to kopiuj, śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 09.04.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Agola, powiedz prosze jaki kolor ma twoja elewacja. mam podobny dom (dom w werbenach 3) i chciałabym podobną elewację.A poza tym dom masz cudny i z gustem urządzony.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 14.04.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Elewacja - Gobi GB2 firmy Ceresit. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 25.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witaj, Poczytuję Twój dziennik i komentarze - i .......... masz piękny dom, urządzony z gustem i wyczuciem. Pewnie są obawy przed mieszkaniem w duuuuuzym domu ale człowiek to takie "zwierzę" , że bardzo szybko przyzwyczaja się do nowego, dobrego Ale wydaje mi się , że trzeba mieć w pamięć powód dla jakiego podjęło się decyzje o budowie domu ( - ja z mężem jesteśmy dopiero na jej początku) - zaparz sobie kawunie usiądź w wygodnym fotelu i powiedź sobie dokonaliśmy tego sami !!!!!!! Trzymam kciuki za szybkie bezbolesne przyzwyczajanie się do przestrzeni Ach - bym zapomniała - zakochałam się w Twoich aniołach - czy mogła byś uchylić trochę rąbka tajemnicy - gdzie można można kupić i zaopiekować się nimi Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 04.05.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witaj Dusiaczku! Dzięki za słowa wsparcia. Cieszę się, że podobają Ci się moje Anioły. Też je bardzo lubię. Mają za zadanie strzec domu i jego mieszkańców. Koniecznie też musisz mieć jakieś u siebie. Kupiłam je w swoim niewielkim mieście, w sklepie jubilerskim, po ok. 20 zł za sztukę. Nie wiem, niestety nic bliższego o firmie. Przejdę się jednak tam do sklepu i dopytam. Jak sią czegoś dowiem, dam znać. Podrowienia, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 04.05.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam, przyznam się szczerze i bez bicia - że codziennie zaglądam czy jest odp - a tu z samego poniedziałku JEST przepraszam za fatygę i dodatkowy problem będę czekała na odp - pewnie też z wypiekami na twarzy hihihihiihi pozdrawiam Aga ps. żeby były,m żeby były hihihihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 08.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Agola, dzisiaj trafiłam do twojego dziennka i jstem zachwycona wnętrzami. Założę się że ogród będzie równie piękny. Będę zaglądać i czekać na zdjęcia ogrodu. Póki co mam prośbę dotyczącą oświetlenia w salonie. Nad stołem widzę piękną lampę, a nad częścią wypoczynkową co masz? Na zdjęciach nie mogę wypatrzyć. Chyba jest to coś w podobnym stylu ale jakbyś mogła cyknąć fotkę to byłabym wdzięczna.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 12.05.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witaj asuulku, dziękuję za miłe słowa. Zdjęcia już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Cześc Agola Pięknie jest u Ciebie. Sliczny kolor elewacji.Uwielbiam takie kolory.Wnętrza bomba Bardzo dobrze że zostawiłaś sobie karteczki na roslinkach -bardzo pomocne skoro zaczynasz zabawę z ogrodem.Swoim ogrodem który sama sobie zaprojektujesz i zrealizujesz Będę do Ciebie zaglądac. A i jeszcze jedno przy płocie posadziłaś tuje?Ja właśnie zamierzam tak zrobic.Chciałam bukszpan ale bardzo wolno rosnie.A ja uwielbiam tło dla swoich roślin a tuja spełni to zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 14.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Agola bardzo dziękuję za pamięć. Lampy prześliczne!!! Zresztą cały dom. Łazienka z kamykami bajka. Elewacja świetnie dopasowana do stolarki okiennej i drzwiowej. Wszystko piękne. Życzę Ci miłego mieszkania, powodzenia w zakładaniu ogrodu a potem to już można sie delektować tym co stworzyłaś.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1000 14.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Podoba mi się jak wykończyłaś swój domek. Czy mogłabyś podać z czego masz wykonaną podłogę w salonie i jak dokładnie nazywa się ten kolor. Mam nadzieję, że ogród wyjdzie Ci tak fajnie jak dom czego Ci szczerze życzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 15.05.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witaj Dusiaczku! Poszłam do sklepu, by popytać o Anioły, ale niewiele mi pani powiedziała. Pytałam o firmę, która je produkuje, a ta mi mówi, że to chińszczyzna. Anioły z Chin! Wyobrażasz sobie? Dobrze, że skośnych oczu nie mają. Sprowadza je z giełdy z Wrocławia. Ale i tak mi się podobają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 15.05.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Cześć dziewczyny! dankaf - tak, przy płocie na całej długości mam posadzone tuje, a przed nimi coś będę sadzić aga1000 - podłoga w salonie to panele, nie pamietam tylko jak się nazywał kolor, postaram się sprawdzić Dzięki dziewczyny za miłe słowa, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts