dusiaczek 16.05.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witaj !!!!! hihihihihi - skośnych oczu nie mają - chinolki hihihihihihi chinolki nie chinolki - ALE SĄ BOSKIE - I TYLE A wiesz ja mam pomysła - a może te chinolki na Mazowsze zaprosimy do mnie hihihii - jak byś mogła kupić i wysłać - ja oczywiście wcześniej wyslę Ci pieniążki na konto za aniołki i wysyłkę - gdybyś się podjeła - i nieba mi przychyliła - to podaję maila - [email protected] Mam nadzieję, że nie sprawię Ci problemu i fatygi. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 16.05.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Agnieszko! Zrobię to dla ciebie i dla chinolków, aby półek sklepowych nie zalegały, a przytuliły się do kogoś w domu. Tylko zanim prześlę ci numer konta na maila to sprawdzę jeszcze raz ceny, bo każdy kosztował trochę inaczej, ale około 20 zł za sztukę. Będziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 16.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Jesteś kochana Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzien dobry ,alez u Ciebie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 18.05.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dziękuję jessi! Wiele jeszcze spraw wymaga wykończenia: ława do salonu, dywan, schody przed domem. Ale ogromnie cieszę się, że nasze wysiłki w urądzaniu domu komuś się podobają. Dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 21.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Takie lampki kupiliśmy do łazienki na górze http://img514.imageshack.us/img514/301/kinkietrn6.jpg http://img501.imageshack.us/img501/7613/kinkietyzj9.jpg Witam. Ja pierwszy raz w dzienniku i już z prośbą Szukam dokładnie takich lampek do łazienki!!! Czy mogłabyś napisać gdzie je kupowałaś i za ile????? No i co to za producent????? Z góry dziękuję za odpowiedź. Postaram się przebrnąc do końca przez dziennik... To, co już zobaczyłam jest SUPER!!! Gratuluję pomysłow!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 22.05.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witaj! Lampki kupiłam w Leroy Merlin, niestety nie pamiętam już w jakiej cenie i jakiej są firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 26.05.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wiesz zaaferowana aniołami nie zajrzałam do Twojego dziennika ależ jest u Ciebie pięknie powtórzę klasa, szyk - prima sort Kochana i ogródek - moje ulubione drzewo brzoza - hm hmm rozpływam się - wiesz ja jeszcze nie mam ogrodu jednak nie wyobrażam sobie go bez brzózek, magnoli, trochę iglaków - o różnych kolorach i kształtach ........ pięknym wieczornym zapachu maciejki. Nie jestem zwolennikiem kwiatów kwitnących jednak myślę że w ogrodzie coś się powinno kolorami po oczach dawać - hihihiihihihih i obowiązkowo ze sprzętów huśtawka hihihi i miejsce na grill .......i ławeczka bądź altana zakryta przed wzrokiem sąsiadów i przechodniów ) Dzięki tobie odpłynęłam............. hihihihii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 26.05.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzięki dusiaczku, mamy chyba podobne upodobania, bo ja zarzekałam się, że tylko iglaki, żeby było jak najmniej roboty, ale jednak i magnolia się znalazła i klon palmowy, i brzózka, i tawuły. Myślę jeszcze o kępach różnokolorowych tulipanów na przyszły rok - żeby jednak coś po oczach dawało. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 04.06.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ha, wygrałam przedwczoraj w totolotka... 16 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 06.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 hihiihiih tylko wszystkiego nie przepij, zostaw na ciężkie lata kryzysu hihihiih Albo zainwestuj hihihihi GRAJ DALEJ ......ŻYCZĘ SUM Z 10 ZERAMI CMOK DLA MOJEJ ANIELICY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaP 07.06.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Hej Agola Jeśli nadal chcesz wracać do bloku to ja Ci odstąpię moje M - 3 pokoje z kuchnią a w zamian wprowadzę się do Twojego domku!!! Właśnie dumam nad kolorystyką elewacji do mojego domku i poraz kolejny wpadam na Twój dziennik. Wróciła mi energia do dalszego planowania i kolejnych decyzji. Dzięki! Elewacja wygląda uroczo= kapitalnie! Środek- dopatrzę dokładniej za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 11.06.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Agola " brzozy nie ruszaj! daj jej szansę pochoruje i może w przyszłym roku będzie ok.Sadziliśmy sporą brzózkę w andrzejki w ub roku , wyrosła na balkonie starego domu , zal nam było ją wyrzucać. Wypuściła listki, marne ale jednak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 15.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Agnieszko, kupiłam takie:nr 1http://img196.imageshack.us/img196/7357/anio2.jpg http://img196.imageshack.us/img196/3599/anio1c.jpgi nr 2http://img196.imageshack.us/img196/4764/dlaagim.jpgNapisz, czy chcesz taki numer 1 czy go wymienić na siedzącego w kucki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 15.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 więc między Bogiem a prawdą to ten w kuckach mi się bardziej podoba wiesz nie chcę sprawiać problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 16.06.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ok, poproszę, żeby go wymieniła, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 20.08.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 http://img39.imageshack.us/img39/8012/bafi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 20.08.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam ja po raz pierwszy u Ciebie, jeśli to nie kłopot to powiedz mi proszę co to za wypoczynki masz u siebie w salonie i czy wygodne są, bo sprawiają takowe wrażenie.Może gdzie się udało takowe zakupić. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 21.08.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Wypoczynek kupiony w miejscowosci Dobrodzień (gdzie jest tego całe mnóstwo łącznie z meblami Klera). Nasze meble są Bryłki. Kolorystyka skór - ogromna.Ok. 7000 zł. Jak ktoś lubi skóry to są wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszeczka25 07.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Czy mogłabym się dowiedzieć gdzie kupiłas zestaw lapm do salonu???Sa przesliczne ...A takze motyw na sciane z merlin monroe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts