Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

APS 119 - AGOLA, czyli jak wykończyć dom i nie zwariować

Recommended Posts

Witaj !!!!!

hihihihihi - skośnych oczu nie mają - chinolki hihihihihihi

chinolki nie chinolki - ALE SĄ BOSKIE - I TYLE

A wiesz ja mam pomysła - a może te chinolki na Mazowsze zaprosimy do mnie hihihii - jak byś mogła kupić i wysłać - ja oczywiście wcześniej wyslę Ci pieniążki na konto za aniołki i wysyłkę - gdybyś się podjeła - i nieba mi przychyliła - to podaję maila - [email protected]

Mam nadzieję, że nie sprawię Ci problemu i fatygi.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Pozdrowienia

Aga

• Odpowiedzi 166
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agnieszko! Zrobię to dla ciebie i dla chinolków, aby półek sklepowych nie zalegały, a przytuliły się do kogoś w domu. Tylko zanim prześlę ci numer konta na maila to sprawdzę jeszcze raz ceny, bo każdy kosztował trochę inaczej, ale około 20 zł za sztukę. Będziemy w kontakcie. :)

Takie lampki kupiliśmy do łazienki na górze

http://img514.imageshack.us/img514/301/kinkietrn6.jpg http://img501.imageshack.us/img501/7613/kinkietyzj9.jpg

Witam. Ja pierwszy raz w dzienniku i już z prośbą :-) Szukam dokładnie takich lampek do łazienki!!! Czy mogłabyś napisać gdzie je kupowałaś i za ile????? No i co to za producent????? Z góry dziękuję za odpowiedź. Postaram się przebrnąc do końca przez dziennik... To, co już zobaczyłam jest SUPER!!! Gratuluję pomysłow!!!!!

Wiesz zaaferowana aniołami nie zajrzałam do Twojego dziennika

ależ jest u Ciebie pięknie :o

powtórzę klasa, szyk - prima sort Kochana

i ogródek - moje ulubione drzewo brzoza - hm hmm rozpływam się -

wiesz ja jeszcze nie mam ogrodu jednak nie wyobrażam sobie go bez brzózek, magnoli, trochę iglaków - o różnych kolorach i kształtach ........ pięknym wieczornym zapachu maciejki. Nie jestem zwolennikiem kwiatów kwitnących jednak myślę że w ogrodzie coś się powinno kolorami po oczach dawać - hihihiihihihih 8) i obowiązkowo ze sprzętów huśtawka hihihi i miejsce na grill .......i ławeczka bądź altana zakryta przed wzrokiem sąsiadów i przechodniów :))

Dzięki tobie odpłynęłam.............

hihihihii

Dzięki dusiaczku, mamy chyba podobne upodobania, bo ja zarzekałam się, że tylko iglaki, żeby było jak najmniej roboty, ale jednak i magnolia się znalazła i klon palmowy, i brzózka, i tawuły. Myślę jeszcze o kępach różnokolorowych tulipanów na przyszły rok - żeby jednak coś po oczach dawało.

Pa :D

• 2 weeks później...

Hej Agola

Jeśli nadal chcesz wracać do bloku to ja Ci

odstąpię moje M - 3 pokoje z kuchnią

a w zamian wprowadzę się do Twojego

domku!!! :wink:

Właśnie dumam nad kolorystyką elewacji do mojego

domku i poraz kolejny wpadam na Twój dziennik.

Wróciła mi energia do dalszego planowania i kolejnych decyzji.

Dzięki!

Elewacja wygląda uroczo= kapitalnie!

Środek- dopatrzę dokładniej za jakiś czas...

• 2 months później...
  • 3 weeks później...