Agola 08.09.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Lampy w Leroy Merlin, a MM na allegro (35 zł). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam, piękny domek i wykończenia wnętrz. Dzisiaj z rana przejrzałam zdjęcia, a później zabiorę się za czytanie Waszych poczynań związanych z budową Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 16.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam poniewaz juz niedlugo bede wykanczac swoj dom (co musze dodac ogromnie mnie cieszy ) to bede wpadac do Ciebie i podpatrywac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 16.10.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 05.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Mam nadzieję, że polubisz swoj domek. Wiele osób ma te same rozterki, szczególnie, gdy rodzina jest nieduża. Pozdr i 3-maj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniu214 30.11.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ile kosztował cie ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 08.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 W końcu sie odezwałaś ....................no ale to już było rok temu, mogłabyś tu częściej zaglądać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 21.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 halo halo mam pytanie odnosnie Twoich odczuc w kwestii kolorow scian.zauwazylam ze masz i magnolie i posrzebrzane żyto. ktory sprawia na Tobie lepsze wrazenie ? dziekuje z gory za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 23.01.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Zdecydowanie posrebrzane żyto, ale pisałam już na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 26.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam, Twój dom naprawdę robi wrażenie, wszystko sie przepięknie komponuje... Szczególnie podobaja mi sie okna i drzwi zewnętrzne - czy mogłabyś podać dokładnie producentów okien i drzwi? Pisałas już, że kolor to złoty dąb. Ja właśnie jestem na etapie zamawiania drzwi i okien i też szukam złotego dębu ale różne firmy mają różne odcienie a Twój jest po prostu idealny... Pozdrawiam i z góry dziękuję,Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 28.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Masz bardzo gustownie urządzony domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 28.01.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Natalko! Drzwi są firmy Porta z Gdyni, a okna to firma Ako (taka nasza lokalna). Kolor taki jak odnalazłaś: złoty dąb. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 28.01.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Asiu! W końcu bratnia dusza. Cieszę się, że to nie tylko ja tak przeżyłam tę przeprowadzkę, bo już myślałam, że ze mną coś nie tak. U nas też trochę lepiej, cieszy mnie ta roślinność, ptaszki w lecie i zimie - stąd zdjęcia, które jeszcze umieszczam. Co do domu jednak mam dalej mieszane uczucia, żałuję w ogóle samego pomysłu budowania. Tak sobie myślę, że może lepiej córce było mieszkanie kupić i ją już jakoś zabezpieczyć. Poza tym za dużo mi tu miejsca, chciałabym budować drugi raz - i wtedy na pewno byłby to inny domek - o wiele mniejszy. Jestem z bloku i jednak zdecydowanie lepiej czuję się w mniejszym pomieszczeniu. Są jeszcze inne rzeczy, które mnie drażnią. Z drugiej strony, mamy już 3 oferty kupna, a jednak się człowiek waha. Podaj Asiu namiary na Twój dziennik, chciałabym zobaczyć domek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 29.01.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 29.01.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Aga piękny domek! Naprawdę.My też jesteśmy rodzinką 2+1 i też będę budować domek.Po przeczytaniu Twoich rozterek związanych z wielkością domu,już wiem,ze domek ma być PRZYTULNY i niezbyt duży,dlatego od razu wykluczyłam schody.Tobie przeszkadza(przeszkadzała?)cisza,a ja marzę wprost o takiej głuszy.Mam przeokropnych sąsiadów(pijaków i sąsiadki okropne plotkary) w klatce,mogę nawet zaryzykować stwierdzenie,że nie lubię swojego mieszkania choc mieszkam w nim zaledwie 2 lata,w nowym budownictwie pośród drzew itp,ale sąsiedzi bardzo skutecznie obrzydzili mi to mieszkanie.Choc jest fajnie,przestronne (66m)to najchętniej zamieszkałabym w lesie z dala od tych beznadziejnych ludzi Sprzedaje i buduje mały parterowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 04.02.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzięki Asiu za słowa otuchy.Wiesz, ja jestem na siebie czasami zła, że człowiek tyle o tej budowie myślał, tyle planował, tyle czasu temu poświęcił, a nie przewidział wielu rzeczy.My tak jak wy - chcieliśmy gabinet, pokój dla gości, większy domek, żeby można było oddychać, a teraz okazuje się to niepotrzebne. Drażni mnie ta przestrzeń i pokoje, których nie używam. Iza ma rację, jak najmniejszy domek to chyba dobre rozwiązanie. Bo tutaj i czasu jakby mniej dla siebie i na to, co się lubi robić. A poza tym wyrwaliśmy dziecko z jej środowiska, a tu wokół pustka i żadnych przyjaźni do tej pory nie nawiązała. W naszym bloku mieliśmy fajnych sąsiadów i nawet brak mi tych codziennych spotkań z nimi.Dzięki dziewczyny, coś w tym roku muszę postanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 05.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aga, ja wierzę, że to wszystko nam i Wam się unormuje. U nas w zasadzie jest już lepiej, choć sprzątanie cały czas mnie dobija. Postanowiliśmy, ze urządzamy te dwa pokoje (goscinny i gabinet) i w weekend chcemy kupic resztę mebli, dywany i kwiatki. Nie moge doczekac się wiosny, aby trawke posiać i kilka drzewek zasadzić. Trzymam kciuki za Was i za nas. Aby do wiosny. Aga spełnilismy marzenia i na pewno będzie dobrze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 15.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cudny jest Twój dom! Jestem drugi raz na forum, a mały nie daje mi poczytać dzienników budowy. Proszę, napisz mi co to za kamień na ścianie?(nazwa, firma) A jaki jest kolor tynku na elewacji? POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 26.03.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witaj, przepraszam cię, ale już naprawdę nie pamiętam, jakoś te nazwy potem uciekają z pamięci. Kamień na ścianie to kupiony w Leroy Merlin, jest tego tam pełno w różnych kolorach. Nasz jest najjaśniejszy z tych co były, biały. Elewacji też nie pamiętam, jest gdzieś na stronie, jak odgrzebię to napiszę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 28.03.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 piekny dom.a hiacynty cudne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts