xrrr82 16.09.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Mam nastepujacy problem.... Nie wiem czy polozyc pape na fundament na zime czy zaczekac do wiosny kiedy zaczne stawiac kondygnacje. A moze nalezy jakos zabezpieczyc fundameny zamiast pay np folia. To takie moje rozmyslania a jak wy robiliscie...? ps fajny mam obrazek no nie:) juz robilem wszystko i nic nie dziala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 16.09.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Fundament zostawiam innym, zajmę się obrazkiem (emblematem). Ten plik z obrazkiem jest na twoim komputerze? Taki w każdym razie jest link. Tymczasem powinien być pod jakimś adresem dostępnym przez internet, czyli na serwerze w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xrrr82 16.09.2003 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 O na to nie wpadlem zaraz cos pomieszam dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 17.09.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Mam nastepujacy problem.... Nie wiem czy polozyc pape na fundament na zime czy zaczekac do wiosny kiedy zaczne stawiac kondygnacje. A moze nalezy jakos zabezpieczyc fundameny zamiast pay np folia. To takie moje rozmyslania a jak wy robiliscie...? ps fajny mam obrazek no nie:) juz robilem wszystko i nic nie dziala:) Radziłbym zabezpieczyć tymczasowo folią. Musi być tylko zabezpieczona przed podrywaniem przez wiatr, np. obsypana ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xrrr82 17.09.2003 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 tak wlasnie zrobie z ta folia.....a wogole to moze dam folie na styropian i dopiero przysypie ziemia z reszte folii zawine i bedzie cacy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts