dupki 27.05.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 to już przeszło wszelkie granice: piszę mail za mailem do [email protected] z prośbą o aktuwowanie mojego konta po zmianie adresu mailowego i co ? i nic na mój adres mailowy i nick nie mogę się ani zalogować ani zarejestrować od nowa. PROSZĘ NIE PODAWAĆ ADRESU ADMINISTRATORA, KTÓRY NIE FUNKCJONUJE !!! PROSZĘ O PODANIE ADRESU NA KTÓRY MOŻNA UZYSKAĆ POMOC ZALOGOWANIA SIĘ NA STARY NICK!!!! Pamiętam że chyba dwa lata temu po zmianie adresu miałam te same przejścia i pomogła tylko nowa rejestracja, pomocy nie ma. Niestety człowiek powinien iuczyć się na błędach tylko, że zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/102474-nie-mog%C4%99-si%C4%99-zalogowa%C4%87-czy-emailapaplinskimuratorcomplemail-%C5%BCyje/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts