02aga 27.05.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Postanowiliśmy z mężem wybudować dom , jesteśmy na etapie wypisu z projektu zagospodarowania przestrzennego który u nas w gminie jest i tu pytanie do kogoś kto się orjentuje czy możemy załatwiać dalsze papierki czy musimy czekać na ten wypis (podobno ok. 2 tyg.) proszę o szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.05.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 kliknij mnie ja sie orjentuje - można, kwestia jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
02aga 27.05.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 uzyskanie warunków technicznych dostawy mediów , wykonanie mapki sytuacyjno-wysokościowej i opinii geologicznej oraz zakupu projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 oprócz zakupu projektu okten dopiero jak przeczytasz dokładnie wypis z MPZP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
02aga 27.05.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ok. dzięki za szybką odpowiedz , mam jeszcze jedno pytanie może się orjentujesz mamy sporą działkę i zastanawim się kiedy ją podzielić w przyszłości chcę sprzedać jedną , dwie działki a mąż radzi żeby zaczekać aż będzie kupiec który będzie miał możliwość wyboru miejsca i wielkości działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts