Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój "STANISŁAW"

Recommended Posts

Piekny dom! Dobrze, ze dalas sie namowic. :D :wink:

Jedynie co mi tam nie pasuje do reszty to ta maszyna z koszem wiklinowym obok. To jakos do moich "babcinych" klimatow bardziej, niz do nowoczesnosci, choc nie twierdze, ze sie znam, aby ktos zle nie zrozumial... :lol:

Ale rozumim, ze to pamiatka i ma bardziej sentymentalne znaczenie niz dekoracyjne, wiec moze byc. :D :wink:

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej pontypendy!

Postanowiłam się ujawnić - od jakiegoś czasu podglądam Twój domek i cieszę się, że pojawiły się nowe fotki wnętrza. Gratuluję fajnych pomysłów!

Przez ten Twój dach, który zobaczyłam na wątku "Pojażcie swoje dachy" zmieniliśmy blachę tytanowo cynkową na Creaton Domino. Mam tylko pytanie do Ciebie o kontakt do ekipy kt kładła Ci ten dach. Czy oni również robili więźbę? Pytam bo widziałam ostatnio tą dachówkę fatalnie położoną. Jak sprawuje się ta dachówka? Czy mocno widać zabrudzenia (pył, brud)?

pozdrawiam

małaania

Witaj,

jestem tu pierwszy raz ...

dawno temu zastanawialiśmy sie nad wyborem projektu Stanisłam i mimo, że ruszyliśmy z budową innego, sentyment pozostał do dzisiaj ..

Gratuluje! Jest pieknie urządzony!!! Prosba o wiecej fotek !

Czy mozesz napisac co to są za meble w salonie? Bardzo fajnie wygladaja jasne na ciemnej podłodze ..

pozdrawiam

http://img71.imageshack.us/img71/3762/cimg213001jpgbr6.jpg

• 1 year później...