xatia 27.05.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Mam pytanie, jak to jest z formalnosciami? Kiedy kupuje sie projekt domu? Jak na razie mamy kupiona dzialke. Co dalej? Czy juz mozemy kupic projekt, czy najpierw wystepuje sie o decyzje o warunkach zabudowy? Pomozcie, bo ja juz sie w tym wszystkim gubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabial 27.05.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 lepiej najpierw WZ, ponieważ są w nich pewne ograniczenia, które mogą spowodować, że wasz kupiony wcześniej projekt nie będzie się nadawał do adaptacji, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 28.05.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 popieram przedmówce...a na wz troszke sie czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 zdecydowanie po warunkach , wtedy będziesz szukać gotowego projektu , albo robić projekt indywidualny w oparciu o dane , które dostaniesz. Ja musiałam szukać projektu od nowa po dostaniu WZ , bo dom miał zupełnie inne parametry.Dobrze , że nie kuplam....i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michbryg 24.03.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 A my polecamy udanie się do jakiejś firmy ze swojej okolicy, która się zajmuje kompleksowo tematem domków. Sporo można zaoszczędzić (czasu i również kasy) jeśli się w jednym miejscu wszystko załatwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda17 02.05.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witam, Czy będzie jakiś problem w sytuacji gdy WZ były wydane na szerokość ściany frontowej domu 12 m, a w projekcie ściana ta ma 12,08 m. Czy te 00,08 m będzie jakimś problemem, czy też są jakieś odstępstwa? Miał ktoś taka sytuację? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 04.05.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Jak masz w projekcie 12,08 to nie przejdzie. Jak bys miał w projekcie 12 - a przez przypadek zrobił bys na 12,08 to pewnie by przeszło, gdyż 95% odbiorów nikt nie przychodzi sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 11.05.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jeśli chodzi o kolejność jak najbardziej zgadzam się z przedmówcami. Ja osobiście wybrałam projekt , a przed jego zakupem potwierdziłam u architekta czy mogę ten dom wybudować na działce. Jak już podejmiecie decyzje o poszukiwaniu projektu zapraszam do skorzystania z naszej promocji:100 + 200 zł rabatu na projekt domu Wytnijcie kupon z Katalogu Domy z perspektywą uprawniający do rabatu wysokości 100 zł na zakup projektu domu. Zwiększysz rabat o kolejne 200 zł, jeśli skorzystasz z bezpłatnej pomocy Murator FINANSE w uzyskaniu kredytu hipotecznegowiecej informacji na naszej stronie internetowej: http://projekty.muratordom.pl/promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts