am00 17.09.2003 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Nie bardzo wiem jak we wniosku do studium nazwać przeznaczenie swojej działki. Są chyba jakieś kategorie? Czy jest gdzieś w internecie jakaś stronka, z której będę mógł coś zgapić? Żeby potem nie wyszło, że np. moje boisko jest niezgodne z planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 17.09.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 A co chcesz na tej działce zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 17.09.2003 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Jeszcze dokładnie nie wiem, myślałem o gospodarstwie agroturystycznym, może jakieś koniki, chcę mieć na pewno boiska sportowe (bo już są), może małe pole namiotowe ze dwa lub trzy domki campingowe, no i oczywiście swój mały własny domek na starość. Chciałem tak sformułować wniosek, żeby się nie ograniczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 17.09.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Proponuję: tereny sportu i rekreacji z infrastrukturą towarzyszącą i obiektami do obsługi tych funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 18.09.2003 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Dzięki Hawkmoon,właśnie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts