mxxxx 28.05.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 (edytowane) ,, Edytowane 25 Maja 2015 przez mxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 28.05.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 My mamy marsylkę, antracyt, koramic.Zareklamowałam poobijane dachówki szczytowe i dali mi 2 op farby. Nie jest kolor identyczny z dachówką. Potem napiszę nazw farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.05.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 mpoplaw - mnie proponowali na składzie gdzie kupowałem ( Zamek - Brykowa ) farbę do Braasa, nie wiem jaka, ale właśnie po to by zamalować miejsca przecieć. Nazywali ją "angobą na zimno". Ja nie malowałem. U mnie co prawda barwienie w masie jest, ale prawnie nie ma różnicy, więc nie są malowane. pozdrawiam, majki PS. A jakby kolega wziął barwioną w masie, to kolega by problemu nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 28.05.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ja kupowałam farbę bezpośrednio od producenta dachówki w takim samym kolorze jak dachówka (granat-brąz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.05.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 mpoplaw - spytaj u swojego dostawcy / producenta. Mieć na pewno mają :http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/Page/CallArticle05&cid=1119356883936&sl=wb_pl_home_pl&c=Page pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.05.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Z farb "niesystemowych" jedyna sensowna co mi przychodzi na myśl to jakaś chlorokauczukowa. Może dla testu kup małą puszkę, pomaluj jakąś dachówkę, zrób test 1 miesiąc i jak się sprawdzi, to zapodaj na resztę dachu.Tak gdybam ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 28.05.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 My mamy marsylkę, antracyt, koramic. Zareklamowałam poobijane dachówki szczytowe i dali mi 2 op farby. Nie jest kolor identyczny z dachówką. Potem napiszę nazw farby. http://images31.fotosik.pl/268/d8e51a6550453cd3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 tak się nie da, ja nie wyobrażam sobie siebie chodzącego po dachu, z dołu mój domek wygląda na niski, ale z perspektywy komina już nie, wolę więc żeby to zrobili dekarze już teraz, niż ja za miesiąc Nie, ja to rozumiem Myślałem właśnie o dekarzach. Ja też tylko raz wlazłem na dach jak robili u mnie. I nie wiem z czego byłem wtedy bardziej dumny : z siebie czy z dachu Idź na żywioł : jak są u Ciebie jeszcze dekarze, to albo ich spytaj albo po prostu coś kup i niech posmarują... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzeszczot_33 02.05.2017 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 A dachówka Robena też ma taką farbę?Kolor kasztan?Bo przycięcia przy oknie fatalnie wyglądają, bo nie są barwione w masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzeszczot_33 03.05.2017 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Teraz dachowki nie zmienie....Musze dzialac na tym co mam...Wiec szukam rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts