Witolo 28.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 mam pytanie czy własciwym rozwiazaniem jest gładzenie tynków cementowow-wapiennych GOLDBANDEM? U mnie szpachlarze twierdza ze dla wyrownania 1 warstwa Goldbandu a an to gładz szpachlowa 2 lub 3 razy. Słyszałem opinie ze nie powinno sie kłaść na tynk cem-wap kolejnego tynku jakim jest GOLDBAND, co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_P 28.05.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kładę u siebie na tynki cementowo-wapienne gładź wapienną Maxit ip300. To mieszanka wapna, cementu portlandzkiego i ulepszaczy. Po nałożeniu cienkiej warstwy 1-2 mm i wyschnięciu trzeba przetrzeć płótnem ściernym. Nakłada się elegancko, łatwo przeciera i ściana jest gładziutka. Gipsu nie chciałem. Cena to około 31 PLN za worek 20 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts