paj 17.09.2003 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 stalo sie, musze w tym tygodniu wybrac jednostke centralnego odkurzacza, wlasciwie to mam do wyboru Univaca Compact 1300W (bez cyklonu) z podcisnieniem 32 kPa, lub Vacu Maida S1500 cykloniczna, ale z 23 kPa, moze ktos uzytkuje i pomoze w wyborze?ceny obu jednostek sa podobne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 19.09.2003 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC, TAK... NA WAS MOZNA LICZYC .........FORUM WZAJEMNEJ ODORACJI ...........)) a tak powaznie to wybralem vacu maida, przedstawiciel ma firme po drugiej stronie ulicy i padlo na niego, blizej, za tydzien bede mogl podzielic sie wrazeniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 19.09.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Skoro już kupiłeś to po herbacie. Jedyna rada, to zwróć uwagę na ceny osprzętu, poziom głośności, tłumik i pojemność zbiornika. Jeśli ktoś już używa niech się dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 19.09.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ja sobie kupie tą z cyklonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 19.09.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 A hałas (poziom głośności) odkurzacza ma tylko znaczenie dla pomieszczenia, w którym odkurzacz się znajduje (plus dla sąsiadów za płotem) czy hałas produkowany przez odkurzacz jest też odczuwalny gdzie indziej? My chcemy dać odkurzacz do garażu i powstał spór - czy nadal mamy szukać odkurzacza z cichą pracą - skoro i tak samo urządzenie będzie poza domem. I czy warto wtedy kupowac jakieś tłumiki?Pozdrawiam,gaga2PS. Rozważałam zakup Disana-a podobno cicho pracują, ale teraz mąż namawia mnie na Borysowskiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 19.09.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 W nowym muratorze jest o centralnych odkurzaczach i jest przegląd kilku jednostek centralnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 19.09.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Właśnie, jakoś nikt się nie chwalił, że ma Borysowskiego. Rózne firmy się tu przewijają, a Borysowski nie. Czy coś z nim nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts