Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Proszę oceńcie mój wybór agd

jean70

Recommended Posts

Co do baterii, to ja osobiście jestem zwolennikiem baterii z wyciągana wylewką - choćby żeby opłukac zlew.

Ja mam cos takiego jak na zdjęciach poniżej, ale mozna zlazeźć jeszcze bardziej podobne to tej, którą wybrałaś - ale z wyciaganą wylewką. Tylko, że ona ma tylko zwykły strumień (w tych "prysznicowych", szerokich wyciaganych wylewkach sa dwie opcje - zwykły strumień albo taki "prysznic").

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/bb/xe/pxfi/baGo3JiWHqK9sK1cfB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/bb/xe/pxfi/7OZJFdwYb6VuIs2isB.jpg

1. Dzięki za sugestie :D

2. Prosiłam o ocenę wybranego przeze mnie sprzętu te osoby, które ten sprzęt uzytkują i mogą sie własnym doswiadczeniem podzielić!

3.co do wróżek to one raczej przepowiadają a nie oceniają ale...każdemu może się zdarzyć zły dzień :lol: nie przejmuj się, to minie! :wink:

hej :)

taka drobna uwaga na temat zlewozmywaka - abstrahując od marki - czy jesteś pewna, że chcesz jednokomorowy? ja po zakupie zmywarki i drobnych zmianach w kuchni zmieniłam właśnie na jednokomorowy (bo przecież już nie będę musiała tego wszystkiego zmywać 8) ) jednak szybko poczułam, że tej drugiej komory mi brakuje - a to "pływają" mi tam przez chwilę odmrażające się rybki, na durszlaku coś odcedzam, za dużo mam tam rzeczy, których nie wrzucę do zmywarki - i wtedy oczywiście okazuje się, że gwałtownie potrzebuję drugiej komory :)

okap mam identyczny i jest OK

zmywarka wyglada ciekawie

lodowka jak dla mnie za niska - mamy 200cm

zlewozmywak za maly - mamy 2-kom i ociekacz z odplywem

• 3 weeks później...